آوین ویژه»

فرودگاه قم توسط بخش خصوصی ساخته می‌شود حمله راکتی سرایا القدس به پایگاه هوایی حتسریم+ فیلم کانال ۲ میلیونی از کف بورس رفت! | خبرهای مهم امروز در بازار سرمایه واکنش حماس به یورش شهرک‌نشینان به محوطه های مسجدالاقصی پیامدهای محاصره دریایی صهیونیست‌ها توسط یمن؛ معضل استراتژیک تل‌آویو نقی معمولی و میراثی که شده حکایت پُز عالی و جیب خالی! حملات هوایی رژیم صهیونیستی به بیروت رخت پاییزی بر تن «طاقبستان» کشاورزی ایران تحریم ناپذیر است مناجات خوان معروف تهران که با یک انقلاب درونی دگرگون شد ارزش سریال «ذهن زیبا» به تجلیل دانشمند در زمان حیاتش است گزارش خبرنگار مهر از ایستگاه پایانی جشنواره بین المللی فیلم ۱۰۰ ۱۸۰۰ دستگاه ویلچر به مددجویان بهزیستی کشور اختصاص یافت پویش «۱۰۰۱ امید» برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد جراحی معجزه‌آسا | نجات جنین ۳۴ هفته‌ای در شکم مادر چگونه سوخت و ساز بدنمان را انفجاری بالا ببریم ؟ مهم‌ترین سامانه‌های جهانی هوش مصنوعی تحریم است رهبر حزب محافظه‌کار کانادا: خارجی‌های حامی فلسطین را اخراج می‌کنم

1

ناظران محتوای فیسبوک به انواع اختلالات روانی دچار شده‌اند

  • کد خبر : 34720
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۴
ناظران محتوای فیسبوک به انواع اختلالات روانی دچار شده‌اند

کسانی که در کنیا بر محتواهای تکان‌دهنده کاربران نظارت می‌کردند، تا ۸ برابر حقوق کمتری نسبت به همتایان آمریکایی خود می‌گرفتند.

به گزارش خبرآنلاین، بیش از ۱۴۰ نفر از ناظران محتوای فیسبوک در کنیا شکایتی علیه این شرکت ثبت کرده‌اند و ادعا می‌کنند فعالیت به‌عنوان ناظر محتوا آنها را به اختلال اضطراب پس از سانحه (PTSD) مبتلا کرده است.

به نقل از دیجیاتو، این شکایت علیه شرکت مادر فیسبوک، متا، و شرکت کنیایی Samasource، به‌عنوان پیمانکار، ثبت شده است. این ناظران محتوا در شکایت خود اعلام کرده‌اند طی فعالیت خود روزانه ۸ الی ۱۰ ساعت در معرض محتواهای قتل، خودکشی، سوءاستفاده جنسی از کودکان و تروریسم قرار داشته‌اند و این فعالیت‌ها ظاهراً باعث شده این افراد به بیماری‌هایی همچون PTSD، اختلال اضطراب فراگیر (GAD) و اختلال افسردگی اساسی (MDD) مبتلا شوند.

فیسبوک وظیفه نظارت بر محتواهایی را که کاربران آپلود می‌کنند، به شرکت کنیایی Samasource برون‌سپاری کرده است و این ناظران محتوایی نیز تحت قرارداد این شرکت قرار داشته‌اند.

علاوه‌براین، ظاهراً این ناظران محتوا در معرض محتواهایی قرار داشته‌اند که برخی از آنها را دچار ازحال‌رفتگی یا حالت تهوع کرده و حتی باعث شده میز کار خود را ترک کنند. همچنین حداقل ۴۰ نفر از این ناظران محتوا با مشاهده چنین محتواهایی به استفاده از الکل، مواد مخدر ازجمله حشیش، کوکائین، آمفتامین‌ها و داروهایی مانند قرص‌های خواب‌آور روی آورده‌اند.

برخی دیگر نیز مواردی مانند فروپاشی ازدواج، ازدست‌دادن میل جنسی و ارتباط با خانواده را عوارض شغل خود ذکر کرده‌اند. برخی از این ناظران محتوا که مسئول حذف ویدیوهای گروه‌های تروریستی و شورشی در آفریقا بودند، اعلام کرده‌اند از اینکه هدف این گروه‌ها قرار بگیرند، می‌ترسند و درصورت بازگشت به خانه، ممکن است کشته شوند.

براساس اسناد منتشرشده، ناظران محتوایی از کنیا و سایر کشورهای آفریقایی از ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ موظف به بررسی پست‌های ارسال‌شده از آفریقا و به زبان خود بودند اما ظاهراً ۸ برابر کمتر از همتایان خود در ایالات متحده دستمزد می‌گرفته‌اند. متا هنوز واکنشی به این موضوع نشان نداده است.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=34720

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.