آوین ویژه»

مجلس مبلغ حقوق ۱۴۰۴ کارگران را به وزیرکار اعلام کرد چه رویاهایی که می‌آیند؛ «رویاشهر» به رقبای جهانی تنه می‌زند؟ بازگشایی ۴۲ کیلومتر و رفع تصرف از رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی در سال گذشته اختصاصی تسنیم|ورود دادستانی‌وپلیس به تبلیغ و تزریق “مانجارو” حسینی:گامهای بزرگی برای تعمیق دیپلماسی و روابط قرآنی برداشته شد قیمت گوشی آیفون امروز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ تغییرات قیمت ۱۰ ارز دیجیتال بزرگ امروز ۲۸ آذر ۱۴۰۳ استقبال روسیه از توافق آتش‌بس در غزه انتقام جویی از یک املاکی در صالحیه با بنزین؛سه نفر دچار سوختگی شدند ادعای آژانس در مورد وضعیت تولید اورانیوم ایران ۴ شغال و ۸ سگ بلاصاحب در خوروبیابانک با طعمه سَمی کشته شدند جزییات نهایی عیدی کارمندان اعلام شد | جیب معلمان پر پول می‌شود برگزاری بزرگترین سرشماری نفوس و مسکن در عراق پس از ۲۷ سال تصاویر جدیدی از برخورد هواپیما و بالگرد آمریکایی در واشنگتن+ فیلم فردا آخرین فرصت ثبت‌نام در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ جیش الظلم تیراندازی به کارمند بنیاد مسکن سیستان وبلوچستان را عهده گرفت جنگنده‌های رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را بمباران کردند+ فیلم ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست در جامعه، باید از مدرسه آغاز شود

1

معاون وزیر ارتباطات: برای رفع فیلتر با واتساپ و گوگل‌پلی مذاکره‌ای نداشتیم

  • کد خبر : 38514
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۴
معاون وزیر ارتباطات: برای رفع فیلتر با واتساپ و گوگل‌پلی مذاکره‌ای نداشتیم

معاون وزیر ارتباطات گفت: براساس آمار رسمی کاربران ارتباطی و هم پیمایش‌هایی که توسط مراکز علمی معتبر انجام داده شده است، بیش از ۸۰ درصد از کاربران از این ابزار استفاده می‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین، حمید فتاحی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در یک گفتگوی تلویزیونی ضمن اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین مولفه‌های حکمرانی چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی توجه به نظر مردم و به خصوص در این فضای مجازی نظر کاربران است، گفت: یعنی ما کجا این را اخذ کردیم و کجا این را شنیدیم اگر به این مؤلفه مهم توجه نکنیم عملاً به نتیجه لازم نخواهیم رسید و یک پدیده‌ای به وجود می‌آید که همه ذینفعان از این پدیده ناراضی هستند یعنی کاربران برای یک اتصال ساده برای یک ارتباط دچار مشکل خواهند ماند دچار اختلال خواهند ماند و از طرف دیگر هم که آن موضوعی که اسمش را گذاشته‌ایم حکمرانی عملاً به دست نخواهد آمد.

به نقل از مهر، او با اشاره به استفاده عموم جامعه از فیلترشکن ها گفت: قبل از مسدود سازی پلتفرم تلگرام اگر والدینی روی گوشی فرزندشان ابزار وی پی ان و فیلترشکن می‌دیدند اینقدر این حرکت خارج از قاعده و قبیح بود برای پدر و مادری که بر روی گوشی فرزندشان یک ابزار فیلترشکن و وی‌پی‌ان می‌دیدند که دچار اضطراب و نگرانی می‌شدند امروز چه اتفاقی می‌افتد والدین می‌روند سراغ بچه‌ها و نوجوان‌ها و درخواست می‌کنند که این فیلترشکن من را به روز کن این یعنی چه؟ یعنی اینکه نوجوان ما که اتفاقاً باید بیشتر تمرکز کنیم رویش و در دنیا هم می‌بینیم قوانین سفت و سختی دارند برای حوزه دسترسی نوجوانان و کودکان طراحی و پیاده سازی می‌کنند نه تنها به پلتفرم‌هایی که ما می‌گوییم با این همه آسیب است دسترسی دارد، بلکه به همه محتوای فضای مجازی دسترسی دارد. پاسخ ما اینجا چیست؟ بنابراین اینها یک معادله یک مجهولی نیست که ما به راحتی یک جواب بگذاریم جلویش و این گونه بیش از ۸۳ تا ۸۴ درصد کاربران ما در معرض خاطرات قرار بدهیم.

معاون وزیر ارتباطات درباره مذاکره با پلتفرم ها گفت: مذاکره در دوره‌های گذشته با خیلی از پلتفرم‌های بین‌المللی انجام شده و آنها هم سیاست‌هایی برای خودشان دارند که الان مدتی است به واسطه اینکه اینها در کشور مسدود شدند و البته به صورت مشخص پلتفرم‌های آمریکایی به نظر می‌آید که راهی برای مذاکره با آنها وجود نداشته باشد، اما سایر پلتفرم‌ها در چارچوب آن قواعد و سیاست‌هایی که دارند و همه دنیا و کشورهای دیگر دنیا هم آنها را پیاده سازی می‌کنند امکان این موضوع به صورت مشخص وجود دارد، اما در مورد این دو پلتفرمی که به صورت مشخص الان بازگشایی شده خیر چنین اتفاقی نیفتاده است.

بیش از ۸۰ درصد از کاربران از این ابزار استفاده می کنند

وی ادامه داد: با روشی که اتخاذ کرده ایم، از طریق گسترش ابزار فیلترشکن و وی پی ان براساس آمار رسمی کاربران ارتباطی و هم پیمایش هایی که توسط مراکز علمی معتبر انجام داده شده است، بیش از ۸۰ درصد از کاربران از این ابزار استفاده می کنند و این گزارش بارها در روزهای اخیر به صورت رسمی اعلام شده است.

معاون وزیر ارتباطات افزود: این نشان می‌دهد علاوه بر دسترسی که صاحب پلتفرم ممکن است به اطلاعات کاربر داشته باشد، یک دسترسی جدید دیگر نیز از طریق فیلترشکن به اطلاعات کاربران ایجاد شده و مشخص نیست چه کسانی با چه اهدافی این ابزار را در اختیار کاربران ما قرار می‌دهند.

وی افزود: آلودگی هایی که برای گوشی به وجود می آید و حملات سایبری از سمت گوشی های موبایل کاربران از سمت خارج به دلیل همین فیلترشکن هاست و در همین رابطه شرکت ارتباطات زیرساخت اخیرا وبسایتی را معرفی کرده که در آن میزان حملات داخل به خارج و خارج به داخل را مشخص کرده است.

حکمرانی مصادف و معادل فیلترینگ نیست

فتاحی اضافه کرد: آلودگی‌هایی که برای گوشی مردم پیش می‌آید یا حملات سایبری که ناخواسته از ایران انجام می‌شود که در حدود ۳۰ درصد از درخواست‌های کاربران ما که نه تحریم هستند و نه فیلتر هستند دچار مشکل می‌شود و سرویس دهنده این آی‌پی‌ها را به عنوان آی‌پی‌های حمله کننده شناسایی می‌کند. اینها اثرات این گسترش است. بنابراین اینجا عملاً شاید دو تا و یا بیشتر داریم آسیب می‌بینیم از قبل این اتفاقی که افتاده و این مدلی که ما تصمیم گیری کردیم و آن موضوع حکمرانی قانونمند زوایای مختلف دارد ابعاد مختلف دارد ظرفیت‌های مختلفی هست و حکمرانی مصادف و معادل فیلترینگ نیست.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=38514

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.