آوین ویژه»

شام غریبان مردم کرمان برای کشته شدگان حادثه واژگونی اتوبوس دختران دانش آموز افشای جزئیات جدید از نقشه‌های امنیتی «بن گویر» برای تشدید تنش‌ها واریز وام ۵۰۰ میلیون تومانی در سال ۱۴۰۴ + جزئیات زیرساخت‌های ورزش ساحلی در استان بوشهر تقویت می‌شود خزانه گیری برنج در ۴۵ هزار هکتار از شالیزارهای بابل انجام شد محسن رضایی: تمام حقایق را نمی‌توان در یک فیلم منعکس کرد توانایی باورنکردنی کودک اوتیسمی که حافظ کل قرآن است مخالفت چین با طرح «ترامپ» برای آواره کردن فلسطینی‌ها رشد معنادار سرمایه‌گذاری، همکاری قوای سه‌گانه را می‌طلبد گزینه پرسپولیس سرمربی لیبی شد ۵ میلیون مترمکعب آب مخزن سد مهاباد برای کشت پاییزه رهاسازی شد خطر بیخ گوش خریداران طلا (۱۵ آبان) پیشرفت شهرستان های استان تهران در گرو تقویت زیرساخت ها است اقامت گردشگران نوروزی در اصفهان از مرز ۵۰۰ هزار نفر گذشت محور هراز مسدود می‌شود| برف و باران در جاده‌های ۹ استان ۶۰ هزار تن کالا از راه‌آهن خواف-هرات به افغانستان انتقال یافت ممنوعیت تردد در ۲ محور مواصلاتی گیلان این تراشه از بذر توت‌فرنگی کوچک‌تر است / تقویت‌کننده سیگنال ارتباطات فضایی

0

هشدار معاون علمی رئیس جمهوری درباره آینده شرکت‌های دانش بنیان

  • کد خبر : 40580
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
هشدار معاون علمی رئیس جمهوری درباره آینده شرکت‌های دانش بنیان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از ارزیابی مستمر شرکت‌های دانش‌بنیان و تنزل سطح آن‌ها در صورت ارتقا نیافتن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر از بازرسی مستمر شرکت‌های دانش‌بنیان برای بررسی سطح فناوری آن‌ها خبر داد و گفت: «بر اساس قانون، تأییدیه دانش‌بنیان شرکت‌های دانش‌بنیان نوآور و فناور به‌صورت دوره‌ای و هر سه سال یک‌ بار ارزیابی می‌شود. برای اینکه شرکت‌ها در لبه دانش حرکت کنند و مانند آب راکد فعالیت تحقیق و توسعه‌ای آن‌ها متوقف نشود، برنامه‌ای برای ساماندهی و ارتقای آن‌ها در نظر گرفته‌ایم.»

او اضافه کرد: «شرکت‌های دانش‌بنیان باید هر سال سطح خود را ارتقا دهند و به‌روز شوند. امسال شرکت‌هایی که ۲ سال است در سطح ۱ دانش‌بنیانی قرار داشتند و تغییری در تکنولوژی محصول خود ایجاد نکرده‌اند، به سطح ۲ تنزل پیدا کردند.»

به گفته او اگر این شرکت‌ها سال‌های بعد هم در شرایط خود تغییری ایجاد نکنند، به سطوح پایین‌تر می‌روند و در نهایت از حمایت‌های معاونت علمی خارج خواهند شد. در نتیجه‌ی این تصمیمات و ارزیابی جدید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری امکان کاهش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد.

افشین ادامه داد: «برنامه معاونت علمی در دوره جدید افزایش کیفیت محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان است تا افزایش تعداد آن‌ها. وقتی صحبت از اقتصاد دانش‌بنیان به میان می‌آوریم منظور ما این است که ابتدا باید به کیفیت محصولات تولیدی شرکت‌ها و حرکت در لبه دانش توجه کرد و در مرحله بعد به فکر تیراژ و افزایش کمی شرکت‌ها باشیم.»

او درباره نگاه خود به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: «من شرکت‌های دانش‌بنیان را یک جعبه نمی‌دانم که افراد به‌صورت مداوم وارد آن شوند، بلکه این شرکت‌ها را به مثابه یک جریان می‌دانم. در این اکوسیستم وقتی شرکت‌ها ورودی دارند، باید خروجی هم ارائه دهند. دانش‌بنیانی یک جریان پویا است و نیاز است شرکت‌ها خود را در این جریان به‌روز نگه دارند.»

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=40580

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.