آوین ویژه»

بارش در همه محورهای اصفهان گزارش شده است اردن: نمی توانیم جنگ دیگری در کرانه باختری را تحمل کنیم افتتاح ۱۰۷ پروژه عمرانی با ۱۱۱۷ میلیارد تومان هزینه توسط شهرداری تبریز نسل کشی اسرائیل در نوار غزه، ۵۸۰ شهید و مجروح برجای گذاشت افزایش سرمایه ۱۴.۵ همتی «ومعادن» به تصویب رسید/ پروژه‌های پیشران «ومعادن» بر مدار توسعه اسرائیل این منطقه را تصرف کرد تعطیلی ادارات، بانک‌ها، مدارس و دانشگاه‌های مرکزی در روز یکشنبه روایت یک خبرنگار از دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب مسئله اصلی در سازمان فنی و حرفه ای موضوع مهارت است تفرجگاه کیوه‌رهش بوکان ساماندهی می‌شود آزادی ۵۵۳ زندانی در کوبا به‌رغم پیمان‌شکنی آمریکا برای تسهیل تحریم‌ها پادشاه خلق در سالگرد درگذشت حسین بختیاری منتشر شد شوک به قیمت طلا با حصول توافق/ مردم هیجانی وارد بازار طلا نشوند غوغای نمایندگان مجلس بر سر قانون همسان سازی حقوق | بهارستانی ها به پزشکیان تذکر دادند اعلام محدودیت های ترافیکی مراسم راهپیمائی ۲۲ بهمن در اراک برگزاری ۲۰ برنامه ویژه بانوان در دهه کرامت در استان قم خبرهای جدید از باشگاه پرسپولیس/ تکلیف سرمربی سرخپوشان مشخص شد؟ چرا چهره قاتل امیرمحمد خالقی شطرنجی منتشر شد؟

1

دیدار با مار ۱۰ متری زیر آوار /عکس

  • کد خبر : 47432
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۹:۵۱
دیدار با مار ۱۰ متری زیر آوار /عکس

ربات روبوآ(RoBoa) با بدن نرم و شکل مارگونه خود می‌تواند راه خود را از میان ساختمان‌های فروریخته برای جستجوی بازماندگان پیدا کند.

به گزارش خبرآنلاین، هنگامی که یک فاجعه رخ می‌دهد، پهپادها و ربات‌ها را می‌توان به مناطق خطرناک برای انسان به منظور جستجوی بازماندگان فرستاد.

مار رباتیک روبوآ(RoBoa) توسط یک تیم دانشجویی در موسسه ETH زوریخ به گونه‌ای طراحی شده است که راه خود را از میان آوارها پیدا کند، کاری که ربات‌های دیگر قادر به انجام آن نیستند.

این ربات به عنوان یک پروژه دانشجویی در آزمایشگاه سیستم‌های خودمختار ETH زوریخ توسعه داده شد. این دستگاه که برای کمک به تیم‌های نجات در مکان‌های وقوع بلایای طبیعی یا مناطق ویران شده از جنگ طراحی شده است، مانند مار به جلو می‌لغزد و با استفاده از سر پر از حسگر خود به دنبال بازماندگانی می‌گردد که زیر آوار گرفتار شده‌اند.

دیدار با مار ۱۰ متری زیر آوار /عکس

پشت سر روبوآ یک لوله پارچه‌ای بادی متصل به یک جعبه منبع قرار دارد که نه تنها بدن آن را با هوای تحت فشار پر می‌کند، بلکه حاوی لوله‌های بیشتری همراه با قدرت محاسباتی و پشتیبانی از لوازم الکترونیکی است.

این ربات از راه دور کنترل می‌شود و یک دوربین، تصاویر زنده را به یک رابط منتقل می‌کند. طول لوله پنوماتیک(بادی) نمونه اولیه به ۱۰ متر محدود شده بود و زمانی که در یک ساختمان فروریخته آزمایش شد، فرد گرفتار را با موفقیت شناسایی کرد.

ملاقات با مار ۱۰ متری زیر آوار ساختمان

این تیم با کمک نیروهای امدادی سوئیس به آزمایش ادامه داده است و نمونه اولیه فعلی قادر است تا ۱۰۰ متر گسترش یابد. قطر آن را نیز می‌توان به صورت پنوماتیک تنظیم کرد تا مطابق با نیازهای ماموریت باشد، در حالی که با استفاده از یک کنترل کننده بی‌سیم از راه دور کنترل می‌شود.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=47432

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.