آوین ویژه»

عقب‌نشینی صهیونیست‌ها از بخش غربی مرزهای جنوبی لبنان+ فیلم تفاوت مصاحبه صداوسیما با پزشکیان و رییسی سوژه شد! + فیلم آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس نوروز ۱۴۰۴ از فردا اول اسفند دارندگان ارز دیجیتال بخوانند / بهترین زمان فروش این رقم است تدابیر شدید امنیتی در پاریس در آستانه بازگشایی کلیسای «نوتردام» سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس: ارتباطی با جادوگر ندارم هشدار نارنجی بارش برف و کاهش دما در ۱۰ استان ضرورت توجه وزارت بهداشت به قانون نظام صنفی در تدوین اساسنامه‌ها و دستورالعمل‌ها آسمان غرب و شمال ایران از فردا بارانی می‌شود خبر باورنکردنی برای آبی‌ها/ موسیمانه یک‌طرفه فسخ کرد! ۳۳۴ هزار مسافر با ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای آذربایجان غربی جابجا شده اند پیشنهاد یک میلیارد یورویی عربستان به الماس سیاه برزیل/ دیوانه وار‌ترین پیشنهاد تاریخ فوتبال به ثبت رسید «بعد از تو ای عزیز» روایت شد قمی: هیئتی‌ها پرچمداران خیزش مردمی برای غزه شوند پنتاگون: آمریکا راهبرد بازدارندگی هسته‌ای خود را اصلاح می‌کند! ایران با اسرائیل وارد جنگ می شود؟ پیش‌بینی ترسناک پدرخوانده هوش مصنوعی / بشر تا ۳۰ سال دیگر توسط هوش مصنوعی نابود می‌شود! حمله تند علم الهدی به مذاکره ایران و آمریکا/ در همین برجام لعنتی رفتند، نشستند، خندیدند بعد دیدید آمریکا چه کرد!

1

مارک زاکربرگ؛ چهره‌ای که پشت واتساپ، اینستاگرام و فیسبوک است

  • کد خبر : 47631
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۸
مارک زاکربرگ؛ چهره‌ای که پشت واتساپ، اینستاگرام و فیسبوک است

مارک الیوت زاکربرگ، بنیانگذار شرکت فیسبوک است و در حال حاضر به‌عنوان رئیس و مدیر اجرایی آن فعالیت می‌کند؛ این کارآفرین خلاق آمریکایی متولد ۱۴ می ۱۹۸۷ است.

نگار علی- مارک زاکربرگ زمانی که دانش‌آموزی دبیرستانی بود، در شرکتی به‌نام اینتلیجنت مدیا گروپ (Intelligent Media Group) برای توسعه یک برنامه‌ پخش موسیقی به‌نام سیناپس مدیا پلیر (Synapse Media Player) مشغول به کار شده بود. بنابراین، زمانی که در سال ۲۰۰۲ وارد دانشگاه هاروارد شد، به‌عنوان یک اعجوبه برنامه‌نویسی شهرت فراوانی پیدا کرده بود.در سال دوم تحصیلی خود در هاروارد، او فیس‌مش (Facemash) را توسعه داد؛ برنامه‌ای که از طریق آن یک نظرسنجی بین عکس‌های دانشجویان برگزار می‌شد و افراد از بین عکس‌های دانشجویان مختلف، عکس‌های برتر را انتخاب می‌کردند. طولی نکشید که مسئولین دانشگاه هاروارد این برنامه را بستند. 

فیس‌مش نه تنها باعث محدودیت در دسترسی دانشجویان به اینترنت می‌شد، بلکه بسیاری از دانشجویان نیز شکایت کرده بودند که عکس‌هایشان بدون رضایت آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. زاکربرگ در نهایت از آنان بابت این مسئله عذرخواهی کرد.

در ژانویه ۲۰۰۴، او وب‌سایت جدیدی به‌نام TheFacebook را در خوابگاه دانشکده خود کدنویسی و سپس در ۴ فوریه آن را راه‌اندازی کرد. فیس‌بوک در ابتدای امر تنها برای دانشجویان دانشگاه هاروارد در دسترس بود اما زاکربرگ بعدا تصمیم گرفت دسترسی دانشجویان سایر دانشگاه به این وب‌سایت را هم فراهم کند. این تصمیم، پیش‌زمینه انقلابی بزرگ در زمینه شبکه های اجتماعی و اینترنت بود.

مارک زاکربرگ در سال ۲۰۰۴ دانشگاه را رها کرد و به همراه دوستان خود که در کنار یکدیگر فیسبوک را راه‌اندازی کرده بودند، خانه‌ای در پالو آلتو اجاره کردند که تبدیل به دفتر آن‌ها شد. اما در اواسط سال ۲۰۰۴، با جذب چند سرمایه‌گذار، توانستند دفتری رسمی در سیلیکون ولی برای خودشان دست و پا کنند.

در اکتبر ۲۰۱۲، زاکربرگ اعلام کرد که تعداد کاربران فعال فیس‌بوک به یک میلیارد نفر رسیده است؛ اتفاقی که به‌نوعی، نقطه عطف این کمپانی محسوب می‌شود. فیس‌بوک در حال حاضر نزدیک به ۳ میلیارد نفر کاربر فعال دارد.

شرکت فیس‌بوک در سال ۲۰۱۲ اینستاگرام را که یک شبکه اجتماعی محبوب برای اشتراک‌گذاری عکس و فیلم است، خریداری کرد. دو سال بعد پیام‌رسان واتس‌اپ نیز خریداری شد و به فیس‌بوک پیوست. بعدها که زاکربرگ علاقه وافری به متاورس (metaverse) پیدا کرد، نام شرکت از فیس‌بوک به متا تغییر پیدا کرد و در حال حاضر این شبکه‌های اجتماعی، تحت عنوان شرکت متا فعالیت می‌کنند.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=47631

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.