آوین ویژه»

جابجایی بیش از ۵٠٠ هزار مسافر در فرودگاه بین‌المللی یزد در سال ١۴٠٣ پرواز گسترده و سؤال برانگیز پهپادهای ترکیه بر فراز شمال عراق «الجولانی» دست‌ به‌ دامن ۳۰۰۰ تروریست خارجی شد قیمت مسکن در تهران؛ شکاف 400 میلیونی بین شمال و جنوب شهر! رضایت مخاطب اولویت صداوسیما قرار بگیرد قلب تل آویو هدف حملات موشکی قرار گرفت رئیس سازمان امور عشایر منصوب شد محاکمه ۲۱ نفر از متهمان یکی از پرونده‌های قاچاق سوخت قم میزبان آیین نکوداشت «شهید احمد کحیل» شهردار جهادی نبطیه آیت الله شبیری زنجانی: تعهدات خداوند نقض شدنی نیست هشدار بارش برف و باران در مناطق مختلف کشور/ ورود سامانه بارشی جدید  موضوعات مذاکره احتمالی آمریکا با ایران لو رفت توزیع ۲۴۷ تن میوه و خرما در طرح تنظیم بازار نوروز و رمضان در کرمانشاه استیضاح وزیر اقتصاد روی میز مجلس| احتمال تعدیل قیمت ها در بازار طلا و ارز! مجوز فعالیت ۴۰۰ رستوران در ماه رمضان صادر شد| هشدار به متخلفان تساوی شهرداری آستارا و نفت مسجدسلیمان در دیدار پرگل وعده صادق ۳ انجام نشود زیرساخت‌های ما را می‌زنند/ ایران محکوم است به انتقام گرفتن از اسرائیل! نائل البرغوثی؛ قدیمی‌ترین اسیر جهان امروز آزاد می‌شود

0

سومین تراشه نورالینک در مغز یک بیمار کاشته شد

  • کد خبر : 48366
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۲
سومین تراشه نورالینک در مغز یک بیمار کاشته شد

سومین ایمپلنت مغزی نورالینک در مغز یک بیمار کاشته شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، ایلان ماسک اعلام کرد شرکت نورالینک تراشه‌ای دیگر را در مغز سومین بیمار کاشته است و برنامه‌هایی برای حدود ۲۰ تا ۳۰ کاشت ایمپلنت دیگر در سال ۲۰۲۵ دارد.

ماسک در رویدادی که این هفته در لاس‌وگاس برگزار شد و از طریق شبکه‌ی اجتماعی ایکس، به‌صورت زنده پخش می‌شد، گفت: «ما اکنون سه انسان داریم که دستگاه نورالینک در بدنشان کاشته شده است و روند درمان آن‌ها به‌خوبی پیش می‌رود.»

نورالینک یکی از استارتاپ‌های پیشرو در حوزه‌ی توسعه‌ی ایمپلنت‌های مغزی است که می‌توانند برای درمان شرایطی مانند معلولیت جسمی و بیماری ALS مفید باشند. این روش‌ها آزمایشی هستند و معمولاً نیاز به باز کردن جمجمه برای قرار دادن الکترودها در بافت مغز دارند. یک سال پیش، نورالینک اعلام کرد که اولین ایمپلنت مغزی خود را با موفقیت در مغز یک بیمار، به نام نولاند آربا، کاشته است.

براساس گزارش بلومبرگ، نورالینک درحال‌حاضر دو مطالعه‌ی ثبت‌شده در سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) دارد. یکی از این مطالعات به نام Prime Study برای حدود پنج بیمار طراحی شده است و به افراد کم‌توان اجازه می‌دهد دستگاه‌های خارجی مانند کامپیوتر یا تلفن‌های هوشمند را با ذهن خود کنترل کنند. مطالعه‌ی دوم، با نام Convoy Study، به بیماران امکان کنترل دستگاه‌هایی مانند بازوهای رباتیک کمکی را می‌دهد.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=48366

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.