آوین ویژه»

روایتی از خدمات بنیاد علوی در کوهدشت؛ از احداث راه روستایی تا ساخت خانه عیاری برای «خر لنگ» به مسجدسلیمان رفت دست رد رئیس‌جمهور پاناما به سینه دولت ترامپ آخرین وضعیت پرونده فوتبالیست سابق تیم ملی و پرسپولیس ادعای رویترز درباره سلاح حزب‌الله لبنان نگاهی گذرا به ۴۴ فیلم کوتاه داستانی جشنواره ۴۳ فیلم فجر نجات کوهنورد مصدوم از ضلع جنوبی یخچال قله دماوند سوال روز دهم پویش «زندگی با آیه‌ها» در استان سمنان تاثیر کامران کاتوزیان بر طراحی تبلیغات چه بود؟ هدف‌گذاری ۷۵ میلیارد دلاری عربستان در معدن/ ایران چگونه می‌تواند چنین ظرفیتی ایجاد کند؟ امدادرسانی نجاتگران هلال‌احمر سراب به گردشگران گرفتار در ییلاقات مراکز برگزاری آزمون زبان msrt معرفی شدند جشن ولادت حضرت علی اکبر (ع) در پارسیان برگزار شد ۶۰ درصد کنکور به عملکرد درسی دانش آموزان بستگی دارد بسیج یک نهاد از مردم‌سالاری دینی است رایزنی اوکراین و آمریکا درباره از سرگیری کمک های واشنگتن دشمن به دنبال ایجاد صف های طولانی خرید کالاهای اساسی بود مجلس اختیار استیضاح معاونان شهردار را بدهد؛کارت زرد به شهردار بی فایده است

1

ساخت آیفون با ربات آدم‌نما

  • کد خبر : 52604
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۳:۵۴
ساخت آیفون با ربات آدم‌نما

ربات‌های انسان‌نما در چین چندین ماه است در حال آموزش دیدن هستند و قرار است به کاهش استرس و فشار کارگران انسانی کمک کنند.

به گزارش خبرآنلاین، یوبی‌تک (UBTech)، سازنده ربات‌های انسان‌نمای چینی مستقر در شنژن، همکاری جدیدی با شریک چینی تولیدات اپل به نام فاکسکان (Foxconn) آغاز کرده است. قرار است از ربات‌های این شرکت برای کمک به ساخت آیفون‌ها استفاده شود. ربات‌های انسان نمای واکر اس ۱ (Walker S1) وظایف پیچیده و ظریف تولید را انجام می‌دهند.

به نقل از ایسنا، این ربات‌ها برای انجام وظایف مختلفی آموزش می‌بینند که شامل کارکردهایی برای صنایع مختلف، از خودرو گرفته تا رایانه و لوازم الکترونیکی مصرفی می‌شود.

این شرکت همچنین اعلام کرده است که مشارکت جدید همچنین به تسریع توسعه فناوری هوش مصنوعی (AI) در تولید کمک خواهد کرد.

ربات ذکر شده، واکر اس ۱، اولین بار در ماه اکتبر سال ۲۰۲۴ عرضه شد. قد آن ۵.۶ فوت (۱.۷۲ متر) و وزن آن ۱۶۷.۶ پوند (۷۶ کیلوگرم) است که از نظر اندازه بسیار شبیه به یک انسان است.

این ربات به طور خاص برای انجام وظایف مختلف، از انجام بازرسی‌های کیفیت بصری گرفته تا حمل بسته‌هایی با اندازه‌های مختلف، طراحی شده است. همچنین بر اساس گزارش‌ها می‌تواند پیچ‌ها را با پیچ گوشتی برقی سفت کند، اجزا را مونتاژ و قطعات را مرتب کند.

پس از این آموزش، واکر اس ۱ قرار است در کارخانه خودروهای الکتریکی فاکسکان در شهر ژنگژو مستقر شود. این مشارکت همچنین برای بهبود حرکت، درک و توانایی‌های تصمیم‌گیری ربات‌ها خواهد بود.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=52604

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.