آوین ویژه»

شگویا و تقاضای قوی در بازار منفی این روزها / خرید سهم در این محدوده منطقی است؟ فعالیت ۷۰۰ هنرمند رشته سوزن دوزی در درمیان حملات شدید رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه فریب شعارها و وسوسه‌ها را نخورید/ تصور پایان مقاومت اشتباه است پولشویی ۱۰۶ میلیاردی قاچاقچی سوخت در هرمزگان بورس آخرین روز معاملاتی هفته را چگونه پشت‌سر گذاشت؟ مدیر حوزه‌های علمیه با مراجع تقلید قم دیدار کرد بازداشت نمایندگان مجلس انگلیس از سوی اسرائیل، صدای لندن را درآورد پایداری جوی، آلودگی هوا در مهاباد را در وضعیت قرمز قرار داد تردد مسافری در مرز بین‌المللی شلمچه به صورت روان انجام می‌شود آغاز برداشت گندم در هرمزگان آغاز پویش ویژه پدرانه «بابابام» در شاد/ فصل دوم پویانمایی آماده نمایش شد لایحه ساماندهی کارکنان دولت رسما نهایی شد پیش بینی قیمت دلار ۵ فروردین ۱۴۰۴ / دلار با سیگنال‌های سیاسی تراز می‌شود؟ بی اعتنایی اتحادیه اروپا به گزارش جنایت جنگی در غزه ۵۱۰ سایت فروش بلیت هواپیما مسدود شد سامسونگ پاداش کارمندان را به ارزش سهام گره می‌زند میقاتی: «جوزف عون» در دور دوم رأی گیری به عنوان رئیس جمهور انتخاب خواهد شد

0

چرا نباید از تلفن هوشمند به عنوان «زنگ‌ بیداری» استفاده کرد؟

  • کد خبر : 61060
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰
چرا نباید از تلفن هوشمند به عنوان «زنگ‌ بیداری» استفاده کرد؟

امروزه بسیاری از دارندگان گوشی‌های هوشمند، آهنگ سیستم عامل‌های آی‌اواس و اندروید را جایگزین زنگ ساعت‌های قدیمی کرده‌اند؛ با این وجود پزشکان با این کار موافق نیستند و معتقدند که این کار پیامدهای منفی دارد.

به گزارش خبرآنلاین، شالینی پاروتی، پزشک متخصص خواب در بیمارستان سنت لوئیس در گفتگو با شبکه خبری «سی‌ان‌ان» توضیح می‌دهد که در حالت ایده‌آل، بهتر است که گوشی‌های هوشمند خود را در اتاقی غیر از اتاق خواب بگذاریم.

او می‌گوید: «نگه داشتن تلفن همراه در یک اتاق دیگر، باعث می‌شود که از میزان اختلالات در خواب همچنین بدخوابی کاسته شود.»

به نقل از یورونیوز، داشتن یک گوشی هوشمند روی میز کنار تخت می‌تواند شما را حتی از خوابیدن باز دارد. زیرا حتی کمی دیرخوابی و پهلو به پهلو شدن در تخت باعث می‌شود که بلافاصله متوجه گوشی‌تان شوید و وسوسه شوید که سراغ آن بروید و مثلا در اینستاگرام و تیک تاک شروع به گشت و گذار کنید.

عملکرد «به تعویق انداختن» زنگ بیدارباش در این گوشی‌ها نیز که به ما امکان می‌دهد زمان بیداری‌مان را بارها به تعویق بیندازیم، باعث می‌شود زمانی که درنهایت بیدار می‌شویم احساس خستگی بیشتری کنیم؛ بویژه آنکه با چند دقیقه بیشتر خوابیدن به کمک این عملکرد، خوابمان تامین نمی‌شود.

دکتر براندون پیترز ماتیوس، متخصص مغز و اعصاب در بیمارستان سیاتل توضیح می‌دهد که وقتی خواب شبانه به مراحل پایانی می‌رسد، وارد مرحله‌ای با «حرکات سریع چشم» می‌شویم که «خواب REM» نام دارد. در این بخش از خواب، اگرچه بدن همچنان در حالت خواب عمیق به سر می‌برد اما مغز عملکرد در حالت بیداری را آغاز کرده است. این مرحله برای انسان ضروری است زیرا امکان پردازش بهتر حافظه را فراهم می‌کند.

اما وقتی به کمک عملکرد «تعویق» زنگ ساعت، بیدار شدن را حتی برای چند دقیقه عقب می‌اندازید، خواب آلودگی که دوباره ایجاد می‌شود تأثیر منفی روی این مرحله از خواب خواهد داشت.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=61060

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.