آوین ویژه»

کاهش قیمت سیب زمینی تا ۱۰ روز آینده هافبک مطرح ترک در تیررس پرسپولیس بلندگوهای حق و قلب‌های ناشنوای خوارج آقای وزیر میزان دستمزد ۱۴۰۴ کارگران را لو داد اسکان ۳۴۰۰ نفر در فضاهای مسقف بوستان زائرپذیر غدیر خروج ملوان از بحران؛ تیم آمادگی جسمانی خوبی دارد درخواست کارشناسان هوش مصنوعی از پزشکیان همایش طلایه‌داران تبلیغ در آذربایجان‌غربی برگزار می شود طعنه نماینده مجلس به پزشکیان: در کدام موضوع مردم را با خود همراه ساختید؟ نشست‌های ویژه پژوهشگاه مطالعات فقه معاصر به مناسبت هفته پژوهش برگزار می شود فوری | قیمت طلا به ۵ میلیون نزدیک شد! + جدول ۴ آذر روسیه ایران را به اجرای تعهدات راه آهن رشت – آستارا سوق می دهد گروسی: دیدار با پزشکیان یکی از بخش‌های ضروری سفرم به ایران بود خروج خرید پر سروصدای پرسپولیس قطعی شد بازیکن تراکتور: تمام سعی خود را مقابل التعاون کردیم اما نشد! مشخصه های بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران وزیر کشور: انتصاب فرمانداران زن ادامه دارد پرونده عرضه خارج از شبکه ۲۳۵ تن سیمان در ارومیه بررسی شد

2

معجزه یک قطره ‌الکل

  • کد خبر : 71339
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
معجزه یک قطره ‌الکل

مهندسان دانشگاه مک‌کواری استرالیا، پیشگام روش جدیدی در تولید نانوحسگرها هستند که به شکل قابل توجهی از کربن فشرده کمتری استفاده کرده و با هزینه‌های کمتر، کارایی و تطبیق‌پذیری را افزایش داده و فرآیند ارزشمند این بخش جهانی را چند تریلیون دلار بهبود می‌بخشد.

به گزارش خبرآنلاین، اعضای این تیم به جای فرآیند معمولی که شامل حرارت دادن مواد تا رسیدن به دمایی بالاست، از شیوه جدیدی استفاده می‌کنند و روی هر حسگر یک قطره اتانول می‌ریزند. نتایج این تحقیق اخیرا در مجله Advanced Functional Materials منتشر شده است.

نوشین نصیری، سرپرست آزمایشگاه نانوتکنولوژی در دانشکده مهندسی دانشگاه مک‌کواری در این باره گفته:« نانوحسگرها معمولا از میلیاردها نانوذره تشکیل شده‌اند که روی سطح حسگر کوچکی قرار می‌گیرند. ولی بیشتر این حسگرها در ابتدا که ساخته می‌شوند، کار نمی‌کنند.»

نانوذرات با پیوندهای طبیعی ضعیفی خود را به یکدیگر متصل کرده و در شبکه‌ای جمع می‌شوند که ممکن است آنقدر فاصله و شکاف بین نانوذرات وجود داشته باشد که مانع از ارسال سیگنال‌های الکتریکی شود و در این شرایط حسگر کار نخواهد کرد.

nanoparticle.jpg

روند عملکرد نانوحسگرها چگونه است؟

نانوحسگرها نسبت سطح به حجم عظیمی دارند که از لایه‌هایی از نانوذرات تشکیل شده‌اند و آنها را نسبت به ماده‌ای که برای شناسایی طراحی شده‌اند، بسیار حساس می‌کند. اما اکثر نانوحسگرها زمانی به شکل موثر کار خواهند کرد که در یک فرآیند زمانبر و پرانرژی ۱۲ ساعته قرار بگیرند که با استفاده از دمای بالا آنها را برای همجوشی لایه‌های نانوذرات گرم می‌کند و در این شرایط کانال‌هایی ایجاد می‌شود که به الکترون‌ها اجازه عبور از لایه‌ها را می‌دهد تا بدین ترتیب حسگرها کار کنند.

در «تکنیکی جدید که به صورت تصادفی کشف شد» بیشتر درباره این نوآوری بخوانید. 

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=71339

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.