آوین ویژه»

تخصیص ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات گردشگری؛ نوروز گفتمان ملی است یک کشته و ۶ زخمی بر اثر انفجار در یک مرکز جذب نیرو در اوکراین کریستیانو رونالدو ثانیه‌ای چقدر حقوق می‌گیرد؟ واکنش رئیس‌جمهور لبنان به تنش‌آفرینی مرزی رژیم صهیونیستی ایستگاه قطار کویته پاکستان پس از حمله تروریستی اخیر تعطیل شد تهدید اروپا برای اعمال مالیات بر غول های فناوری آمریکایی سردار آجرلو: در جشنواره مقاومت باید به سوریه و یمن هم بپردازیم ۲۰ کشته و زخمی در توحش اخیر آمریکا در یمن چگونه از بورس، شمش نقره خریداری کنیم؟ نامه اساتید علوم پزشکی به سازمان ملل؛ تجاوز به خاک ایران را محکوم کنید بهره‌برداری از راه‌آهن چهارمحال و بختیاری نیازمند ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است سیاوس طهمورث به «۱۰۰۱» می‌آید مازوت سوزی در نیروگاه تبریز قم امروز تعطیل شد نگارخانه ترانه باران میزبان آثار هنری در وصف حضرت علی (ع) شد حدود ۱۳۰ مغازه از اطراف آرامستان نو قم تملک شده است نماز جمعه لالی با حضور مدیران کل ادارات استان خوزستان برگزار می‌شود کارگران قربانی افزایش قیمت حامل‌ های انرژی | جامعه کارگری هشدار داد

1

بلایی که هدفون و هندزفری بر سر مغز می آورد

  • کد خبر : 74372
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱:۴۸
بلایی که هدفون و هندزفری بر سر مغز می آورد

گروهی از متخصصان شنوایی‌سنجی در بریتانیا می‌گویند تعدادی از بیماران‌شان که از هندزفری‌ها و هدفون‌های مجهز به قابلیت نویز کنسلینگ استفاده می‌کردند، به اختصاص پردازش شنوایی یا APD مبتلا شده‌اند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قابلیت نویز کنسلینگ در انواع هدفون، هدست و هندزفری، اگرچه ویژگی بسیار کارآمدی برای حذف صدای اضافی محیط و بهبود تجربه کاربر در زمان گوش‌دادن به موسیقی است، اما می‌تواند باعث ایجاد تغییراتی در شنوایی شود. 

بنابر گزارش زومیت، گروهی از متخصصان شنوایی‌سنجی در بریتانیا می‌گویند تعدادی از بیماران‌شان که از هندزفری‌ها و هدفون‌های مجهز به قابلیت نویز کنسلینگ استفاده می‌کردند، به اختصاص پردازش شنوایی یا APD مبتلا شده‌اند. APD نوعی بیماری عصبی است که توانایی مغز برای پردازش صداها را مختل می‌کند. بسیاری از بیماران در این مطالعه، هنگام آزمایش‌های معمول شنوایی‌سنجی دارای شنوایی طبیعی بودند، اما برای پردازش اطلاعات شنیداری در مغز مشکل داشتند. 

به گفته متخصصان، APD معمولاً در افرادی با سابقه آسیب مغزی یا عفونت گوش در زمان کودکی تشخیص داده می‌شود، درحالی‌که بیماران شرکت‌کننده در این مطالعه، سابقه این دو مشکل را نداشته‌اند و تنها عامل مشترک میان آنها، هندزفری‌های دارای قابلیت نویز کنسلینگ است. انواع هدفون و هندزفری دارای نویز کنسلینگ، تنها صداهای ضروری را به گوش کاربر می‌رسانند و صداهای محیط را حذف می‌کنند. به گفته متخصصان، مسدودکردن صداهای روزمره می‌تواند روند رشد طبیعی مهارت‌های گوش‌دادن مغز را مختل کند و قابلیت پردازش طیف وسیعی از صداها را از مغز بگیرد.

2727

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=74372

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.