آوین ویژه»

دست و پا زدن دولت برای مهار قیمت سکه | پول به جیب دلالان رسید! سرمایه‌گذاری چینی‌ها برای راه‌اندازی قطار سریع السیر تهران – شمال واکنش جالب روزبه چشمی به اتفاقات دربی صندلی خالی به علمی کاربردی‌ها رسید؛ بیش از ۱۶۰ هزار ظرفیت در دوره‌های کاردانی و کارشناسی انتصاب ۲ عضو هیئت علمی دانشگاه شهیدبهشتی در دولت مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان بوشهر در روز سه‌شنبه غیرحضوری شد تأکید دوباره دیوان عالی کشور بر منع تلقی “حکم” به “قرار” دیدار دبیرکل حزب جمهوریت با استاندار خراسان رضوی تداوم حملات اشغالگران به غزه و شهادت یک خبرنگار دیگر انجمن صنایع لبنی: قیمت لبنیات تدریجی افزایش یافته است پیش‌بینی نایاک درباره چشم‌انداز روابط ایران و آمریکا / توصیه‌ نایاک به ترامپ: پنجره مذاکره با ایران را نبندید برگزاری دوره توان افزایی ویژه بانوان نجاتگر هلال احمر شعب غرب کرمانشاه شناسایی ۲ جاسوس در سفارت انگلیس در مسکو جایزه سپاس در دستان تهیه‌کنندگان و سینماگران جای گرفت لغو یک‌جانبه پروازهای فرودگاه رامسر توسط ایرلاین‌ها مصحف منتسب به امام رضا(ع) رونمایی شد پذیرش طلاب در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه معارف اسلامی نشست امنیتی نتانیاهو و ارتقای سطح آماده‌باش ارتش رژیم صهیونیستی

0

آسانسور فضایی ژاپن؛ رویای علمی‌تخیلی در آستانه تحقق!

  • کد خبر : 74841
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۹
آسانسور فضایی ژاپن؛ رویای علمی‌تخیلی در آستانه تحقق!

ژاپن در تلاش است تا با ساخت آسانسور فضایی، سفر به فضا را ارزان‌تر و آسان‌تر کند، اما چالش‌های فنی و مالی بزرگی پیش روی این پروژه قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش تابناک، شرکت ژاپنی اوبایاشی در حال توسعه یک پروژه جاه‌طلبانه برای ساخت آسانسور فضایی است که می‌تواند جایگزینی کم‌هزینه‌تر و پایدارتر برای پرتاب موشک‌ها باشد.

این آسانسور با استفاده از کابلی ۹۶,۰۰۰ کیلومتری از سطح زمین تا مدار ژئوسنکرون امتداد می‌یابد و کابین‌هایی با سرعت ۲۰۰ کیلومتر در ساعت مسافران را در یک هفته به ایستگاه فضایی منتقل می‌کنند. با این حال، توسعه نانولوله‌های کربنی – ماده‌ای که برای ساخت کابل نیاز است – هنوز در مقیاس صنعتی ممکن نشده و چالش‌هایی مانند مونتاژ کابل در فضا، هزینه‌های سرسام‌آور و تهدیدات محیطی این پروژه را به تعویق انداخته است.

با وجود این موانع، ژاپن همچنان به تحقیقات و آزمایش‌های اولیه ادامه می‌دهد و آزمایش‌هایی مانند پروژه STARS-Me در سال ۲۰۱۸ نشان‌دهنده عزم جدی برای تحقق این رویاست. اگر این پروژه به سرانجام برسد، می‌تواند هزینه ارسال بار به فضا را به‌طور چشمگیری کاهش داده و حتی زمان سفر به مریخ را از ۸ ماه به ۴۰ روز برساند. اما پرسش اساسی باقی می‌ماند: آیا این آسانسور فضایی واقعاً عملی خواهد شد، یا تنها یک رویای علمی-تخیلی دیگر خواهد بود؟

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=74841

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.