آوین ویژه»

افزایش مجدد قیمت سیمان در راه است حمایت از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اعلام هشدار هواشناسی سطح نارنجی در ایلام ۱۳۰ طرح در سامانه جشنواره ملی ایده و اختراعات بوعلی ثبت شده است ضوابط کنکور ۱۴۰۴ در راستای تأمین عدالت آموزشی و جلوگیری از اتلاف سرمایه‌ها است «بوی بهار» در روزهای پایانی اسفند شنیدنی شد بازداشت افراد مرتبط با ترور قضات شهید/ تحقیقات وارد مرحله جدیدی شد مردم گناوه حضوری گسترده در راهپیمایی جمعه «نصر» داشتند کمترین معطلی کالاها در گمرکات را پیگیری می‌کنیم| توسعه ترانزیت خارجی توییت رئیس‌جمهور کوبا درباره وزیر ارتباطات ایران /عکس حمله سنگین موشکی حزب‌الله لبنان به «حیفا»+ فیلم فرد تیرانداز در شاهرود دستگیر شد کتاب «تاریخ جامع مشایخ دهلی» منتشر شد/زندگی عارفان مسلمان هند حوزه‌های علمیه براساس تقوا، ایمان و معنویت باشند مخالفان رفع فیلترینگ در شورای عالی فضای مجازی را بشناسید قوانین عجیب سرمربی پرسپولیس/ کارتال با کسی شوخی ندارد مناقشه بر سر پروژه «بام ری»؛ میراث فرهنگی خواستار توقف کامل، شهرداری بی‌اعتنا کتابچه «نهضت و خیزش جدید علمی» توسط سازمان بسیج علمی منتشر شد

0

استارلینک چینی از راه رسید

  • کد خبر : 75630
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۸
استارلینک چینی از راه رسید

استارلینک ایلان ماسک، در عرصه اینترنت ماهواره‌ای، با رقبای قدرتمندی روبرو شده است که رقابت برای کسب برتری در اتصال فضایی را به شدت داغ کرده‌اند. گزارش‌های جدید نشان می‌دهد که چین با سرعت سرسام‌آوری در حال توسعه شبکه ماهواره‌ای مدار پایین زمین (LEO) خود است.

به گزارش خبرآنلاین، شرکت SpaceSail مستقر در شانگهای، یکی از پیشروترین شرکت‌های اینترنت ماهواره‌ای چین، با جدیت تمام در حال گسترش فعالیت‌های خود در بازارهای بین‌المللی است. 

این شرکت قراردادهایی برای ارائه خدمات در برزیل و قزاقستان به امضا رسانده و مذاکرات با بیش از ۳۰ کشور دیگر نیز در جریان است. هدف SpaceSail استقرار ۶۴۸ ماهواره LEO در سال جاری و توسعه ناوگان خود به ۱۵۰۰۰ ماهواره تا سال ۲۰۳۰ است که می‌تواند به رقیبی جدی برای دسترسی جهانی استارلینک تبدیل شود. گفته می‌شود که این شرکت از پشتیبانی مالی دولتی شرکت فناوری ماهواره‌ای شانگهای اسپیس‌کام (SSST) برخوردار است.

به نقل از شهرسخت‌افزار، آمازون به رهبری جف بزوس نیز با پروژه Kuiper و سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیارد دلاری به صنعت اینترنت ماهواره‌ای وارد شده است. انتظار می‌رود این پروژه تا سال ۲۰۲۵، مبلغی بالغ بر ۳.۵ میلیارد دلار صرف پرتاب ماهواره‌ها کند و هدف آن ارائه دسترسی گسترده به اینترنت و ادغام با سرویس‌های وب آمازون (AWS) است. با این حال، پروژه Kuiper در برابر استارلینک که هم اکنون حضور قوی در بازار و برند شناخته‌شده‌ای دارد، نبرد سختی را پیش رو دارد.

درحال حاضر استارلینک که توسط اسپیس‌ایکس اداره می‌شود، حضور خود در بازارهای جهانی را تثبیت کرده است. این شرکت خدمات اینترنت ماهواره‌ای خود را در بیش از ۱۰۰ کشور از جمله ایالات متحده، انگلستان و کشورهای مختلف در سراسر اروپا، آمریکای جنوبی و آسیا ارائه می‌دهد.

استارلینک چینی از راه رسید
پوشش رسمی اینترنت استارلینک در کشورهای مختلف

در مقابل، پروژه Kuiper آمازون هنوز در مرحله توسعه قرار دارد. این طرح قصد دارد اولین ماهواره‌های تولیدی خود را در اوایل سال ۲۰۲۵ مستقر کند و ارائه خدمات پهن باند را در اواخر همان سال آغاز نماید. اگرچه مناطق خدماتی خاصی به طور رسمی اعلام نشده است، اما هدف آمازون ارائه پهنای باند پرسرعت و با تأخیر کم به جوامع محروم و کم‌برخوردار در سراسر جهان است.

گسترش سریع ماهواره‌ای چین نگرانی‌هایی را در مورد خطرات احتمالی امنیت داده‌ها به وجود آورده است که یادآور جنجال‌های گذشته است. دولت‌های غربی پیش از این زیرساخت‌های مخابراتی هواوی را به عنوان یک تهدید بالقوه سایبری معرفی کرده و منجر به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌هایی در چندین کشور شده‌اند. به طور مشابه، تیک‌تاک نیز به دلیل ادعای به اشتراک‌گذاری داده‌ها با دولت چین مورد بررسی قرار گرفته است.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=75630

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.