آوین ویژه»

۳۶مدرسه در خراسان شمالی آماده اسکان مسافران نوروزی است ۳۰ کشته در حملات پهپادی ترکیه علیه سوریه؛ هشدار نسبت به ایجاد فتنه عربی-کردی پیش بینی بورس فردا با توجه به رکورد کم سابقه بازار ۱۲ آذر خرم‌آباد تکان خورد قطعه موسیقی «ماده گاوهای وحشی» برنده جایزه بین‌المللی شد حمایت از پروژه‌ها و نگاه رو به جلوی شرکت فولاد سنگان تاریخ ثبت‌نام حج عمره رمضان اعلام شد + جزئیات اسکان بیش از ۶۰ هزار مسافر نوروزی در مدارس بوشهر اجرای طرح واکسیناسیون دام‌های سنگین در خوزستان توقف بدموقع سپاهان در اصفهان؛ استقلال خوزستان به نفع مدعیان کار کرد خلیج فارس متلاطم می‌شود آلودگی هوای استان تهران تشدید شد پاناما: مذاکره‌ای با آمریکا بر سر کانال پاناما نداریم توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌وگوهای دیپلماتیک اسلواکی: پوتین و ترامپ بر بی طرفی نظامی اوکراین توافق می‌کنند رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی مریوان معرفی شد درهای پژوهش به روی حوزویان باز است / فقه نیاز به بالندگی دارد آیین رونمایی از طرح مولدسازی روستاها در همدان برگزار شد

0

درمان ترس از سخنرانی با یک اختراع عجیب

  • کد خبر : 87221
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
درمان ترس از سخنرانی با یک اختراع عجیب

یک دانشمند «دانشگاه کمبریج» یک هدست واقعیت مجازی ابداع کرده است که می‌تواند حتی ترسناک‌ترین مخاطبان را شبیه‌سازی کند تا میزان ترس کاربر را از سخن‌رانی کاهش دهد.

به گزارش خبرآنلاین، وقتی نظرسنجی‌ها از مردم درباره بزرگ‌ترین ترس آنها می‌پرسند، سخن‌رانی در جمع اغلب در صدر فهرست قرار می‌گیرد و حتی از مرگ نیز پیشی می‌گیرد.

به نقل از ایسنا، دکتر «کریس مک‌دونالد»(Chris Macdonald) دانشمند «دانشگاه کمبریج»(Cambridge University) معتقد است پادزهری را برای علائمی مانند عرق کردن کف دست‌ها و ضربان تند قلب دارد که بسیاری از ما آنها را هنگام سخن‌رانی تجربه می‌کنیم . مک‌دونالد قصد دارد اختراع خود را به صورت رایگان در دسترس قرار دهد.

این سیستم به یک اسپیکر امکان می‌دهد تا از یک تلفن هوشمند معمولی به عنوان هدست واقعیت مجازی استفاده کند. کاربران با کمک این سیستم می‌توانند سخن‌رانی را در حضور مخاطبانی که بزرگ و ترسناک به نظر می‌رسند، تمرین کنند.

بررسی‌های انجام‌شده روی شرکت‌کنندگان پژوهش نشان داد که این سیستم کارآیی دارد؛ به طوری که وقتی شرکت‌کنندگان واقعا در انظار عمومی صحبت کردند، اعتماد به نفس بیشتری داشتند.

مک‌دونالد گفت: من کار خود را با یک ماموریت ساده اما جاه‌طلبانه آغاز کردم. من تصمیم گرفتم مؤثرترین درمان را برای رایج‌ترین ترس ابداع کنم و آن را آزادانه در دسترس همه قرار دهم. لطفا از آن استفاده کنید زیرا زندگی شما را متحول می‌کند و فرصت‌های شما را بسیار گسترش می‌دهد.

این سیستم موسوم به «Virtual Reality Public Speaking Platform» شامل استفاده از یک پایه برای تبدیل تلفن همراه به هدست است. نسخه مورد استفاده در آزمایش مک‌دونالد حدود ۱۷ پوند قیمت دارد اما نسخه‌های پایین‌تر را می‌توان با حدود ۶ پوند خریداری کرد.

این سیستم کاربران را در محیط‌های گفتاری شبیه‌سازی‌شده قرار می‌دهد. این محیط‌ها چالش‌برانگیزتر از موقعیت واقعی هستند که کاربران در نهایت با آن روبه‌رو خواهند شد. برای مثال، کاربر با کمک این سیستم می‌تواند در یک استادیوم مجازی با ۱۰ هزار تماشاگر متحرک سخن‌رانی کند.

در سالن‌های کوچک‌تر، تماشاگران وانمود می‌کنند که خسته هستند و با تلفن‌ همراه خود حرف می‌زنند. حتی ممکن است برخی از تماشاگران بیرون بروند. هدف این است که صحبت کردن در دنیای واقعی برای کاربر قابل کنترل باشد.

این پژوهش که با شرکت ۲۹ نوجوان انجام شد، نشان داد که یک جلسه ۳۰ دقیقه‌ای بر آنها تأثیر داشته است. به شرکت‌کنندگان یک روش آرام‌بخش موسوم به ۸-۷-۴ نیز آموزش داده شد که شامل تنفس از بینی برای شمارش ۴، حبس نفس برای شمارش ۷ و بازدم از دهان برای شمارش ۸ است.

شرکت‌کنندگان پیش از برگزاری جلسه، اعتمادبه‌نفس خود را برای صحبت کردن در جمع ۳۱ درصد توصیف کردند اما پس از جلسه، اعتمادبه‌نفس آنها به ۷۹ درصد رسید. درمدانشجویان کمبریج و کالج دانشگاهی لندن با آزمایش‌های بیشتر نشان دادند که یک هفته استفاده از این سیستم، بهبود قابل ‌توجهی را در احساس آمادگی افراد و اعتمادبه‌نفس کلی آنها به همراه داشته است. حتی برخی از شرکت‌کنندگان از سخن‌رانی لذت بردند.

مک‌دونالد گفت: بیشتر دانش‌آموزان معمولا پیش از سخن‌رانی تمایل دارند به تنهایی در اتاق‌ خواب‌ خود و بدون حضور مخاطب تمرین کنند. در نتیجه، زمانی که آنها حتی در حضور گروه کوچکی از افراد سخن‌رانی می‌کنند، در حال برداشتن یک گام مهم هستند و حتی یک حرکت کوچک مخاطب می‌تواند تلاش آنها را از بین ببرد. دانش‌آموزانی که از پلتفرم واقعیت مجازی استفاده می‌کنند، می‌توانند هر شب در مکان‌های متفاوتی تمرین کنند تا شرایط وحشت‌آور و طیف گسترده‌ای از مخاطبان را تجربه کنند که امکان دارد حواس آنها را ‌پرت کنند. این بدان معناست که ارائه واقعی به یک گروه کوچک، ساده‌تر به نظر می‌رسد.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=87221

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.