آوین ویژه»

۱۷۴ پهپاد اوکراین توسط پدافند هوایی روسیه سرنگون شدند سیدجلال پرسپولیس را آنفالو کرد + عکس لرستان عاری از آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان بوده است استقبال از شهید گمنام در روستای «پرک» کنگان تهدید در کمین پایتخت؛ ۴۰ هزار ساختمان بسیار پرخطر در تهران شناسایی شدند برنامه نوروزی «۱۰۰۱» در قاب شبکه نسیم بررسی تاسیس و فعالیت کارگزاری‌های جذب سرمایه‌گذاری ایمن سازی نما؛اولویت پاساژ علاالدین دقیقی: دنبال بهانه نیستم و قصور از من است/در نیم فصل دوم بهتر می‌شویم واکنش هیلاری کلینتون به طرح ترامپ برای تغییر نام خلیج مکزیک + فیلم کابینه «نواف سلام» از پارلمان لبنان رأی اعتماد گرفت تأکید بر نقش حکمت در تقویت روابط فرهنگی و علمی بین ایران و هند کارت ورود به جلسه مصاحبه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۳ منتشر شد پایان حضور آچارفرانسه پرسپولیس/ کاپیتان سابق واکنش نشان داد+ عکس حمایت تمام قد گروه ۲۰ از آتش‌بس فراگیر در غزه و لبنان توصیه غیرالزام‌آور اتحادیه اروپا درباره تمدید محدودیت‌های پروازی در حریم هوایی ایران و لبنان مرکز خدمات جامع سلامت بردخون وارد مدار خدمت شد ارتش سوریه: نیروهای ما به مقابله با تروریست‌ها در حومه حلب ادامه می‌دهند

0

جام جهانی ۲۰۳۴ در آسمان/ طبقه‌ی آخر «لاین» عربستان میزبان ورزشگاه می‌شود

  • کد خبر : 87518
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷
جام جهانی ۲۰۳۴ در آسمان/ طبقه‌ی آخر «لاین» عربستان میزبان ورزشگاه می‌شود

پروژه‌ی عظیم لاین، مگاشهری ۱۷۰ کیلومتری در دل بیابان، وارد فاز اجرایی شد. این شهر که با فناوری‌های پیشرفته، هوش مصنوعی و طراحی آینده‌نگرانه قرار است انقلابی در شهرسازی ایجاد کند، حالا اولین ۱.۵ مایل خود را بنا می‌کند. با ۱۴۰ هزار کارگر، ۱۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری و برنامه‌هایی برای میزبانی جام جهانی ۲۰۳۴، آیا عربستان می‌تواند این رؤیای بلندپروازانه را به واقعیت تبدیل کند؟

تینا مزدکی_عربستان سعودی رسماً ساخت فاز نخست پروژه‌ی جاه‌طلبانه‌ی «لاین» را آغاز کرده است؛ شهری ۱۷۰ کیلومتری که قرار است چهره‌ی شهرسازی را متحول کند. علاوه بر این، جزئیاتی از تعداد ساکنان اولیه و زمان استقرار آن‌ها نیز منتشر شده است.

جام جهانی ۲۰۳۴ در آسمان/ طبقه‌ی آخر «لاین» عربستان میزبان ورزشگاه می‌شود

به گزارش Saudi Gazette، دنیس هیکی، یکی از مدیران ارشد «نئوم»، در نشست بخش خصوصی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی (PIF) در ریاض، اطلاعاتی درباره‌ی این پروژه ارائه کرده است.

فاز نخست لاین، Hidden Marina نام دارد و مساحتی ۲.۵ کیلومتری (۱.۵ مایلی) را در بیابان پوشش می‌دهد. این سازه‌ی ماژولار با نمای آینه‌ای، ۵۰۰ متر (۱۶۴۰ فوت) ارتفاع خواهد داشت و شامل سه بخش مجزا خواهد بود. مساحت زیربنای آن ۲۱ میلیون مترمربع (تقریباً ۵۲۰۰ هکتار) برآورد شده است، در حالی که برج خلیفه، مرتفع‌ترین ساختمان فعلی جهان، فقط ۳۵۰ هزار مترمربع (حدود ۸۶ هکتار) مساحت دارد.

جام جهانی ۲۰۳۴ در آسمان/ طبقه‌ی آخر «لاین» عربستان میزبان ورزشگاه می‌شود

شهری برای ۲۰۰ هزار نفر

این پروژه علاوه بر مارینای مصنوعی (که هنوز اطلاعاتی از آن منتشر نشده)، در فاز نخست ۲۰۰ هزار نفر جمعیت را در خود جای خواهد داد. زیرساخت‌های اولیه شامل بیش از ۸۰ هزار واحد مسکونی، ۹ هزار اتاق هتل، مراکز تجاری، فروشگاه‌ها، مدارس، ایستگاه‌های آتش‌نشانی، پلیس و خدمات امنیتی خواهد بود.

یکی از ویژگی‌های کلیدی این شهر، کنترل انرژی و جمعیت با نظارت هوش مصنوعی است. همچنین طراحی آن به گونه‌ای است که ساکنان بتوانند تمام نیازهای روزانه‌ی خود را در فاصله‌ی پنج دقیقه‌ای تأمین کنند و برای رفت‌وآمد در شهر از سیستم حمل‌ونقل پرسرعت بهره ببرند.

جام جهانی ۲۰۳۴ در آسمان/ طبقه‌ی آخر «لاین» عربستان میزبان ورزشگاه می‌شود

در حال حاضر، بیش از ۱۴۰ هزار کارگر در حال فعالیت در این پروژه هستند و تاکنون ۱۴۰ میلیارد دلار برای توسعه‌ی زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاری شده است. Hidden Marina قرار است تا سال ۲۰۳۰ تکمیل شود و پس از آن، طبقه‌ی بالایی «لاین» میزبان یک استادیوم ورزشی برای جام جهانی ۲۰۳۴ خواهد بود.

با وجود ابعاد شگفت‌انگیز این پروژه، گزارش‌ها و شایعات زیادی پیرامون آن منتشر شده است. از جمله مصرف ۲۰ درصد از فولاد جهان برای ساخت این مگاشهر و استفاده‌ی گسترده از روبات‌ها در مراحل ساخت.

علاوه بر «لاین»، عربستان قصد دارد تا بلندترین آسمان‌خراش جهان (برج JEC)، مکعب غول‌پیکر (Mukaab) و چندین برج و هتل عظیم دیگر را نیز تا سال ۲۰۳۰ تکمیل کند. حالا باید دید که آیا این کشور می‌تواند از پس اجرای این پروژه‌های بی‌سابقه برآید یا نه.

جام جهانی ۲۰۳۴ در آسمان/ طبقه‌ی آخر «لاین» عربستان میزبان ورزشگاه می‌شود

منبع: newatlas

۲۲۷۳۲۳

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=87518

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.