آوین ویژه»

کتاب انگلیسی «اخلاق حیوانات در اسلام و مسیحیت» رونمایی می‌شود اقامت نجومی نوروزی؛ از ویلای ۱۱۱ میلیونی تا هتل ۸۰ میلیونی ترامپ در «آشفته‌بازارِ» بازار؛ «تعرفه‌ها دارو هستند»! انتقال بزرگ به تیم پرسپولیس / پیراهن شماره ۱۰ پرسپولیس را چه کسی می‌پوشد؟ الجولانی هفته آینده به این کشور سفر می‌کند کشف حجاب اقدامی برای غربی کردن فرهنگ کشور بود استقلال با گل مسعود جوما در مقابل سپاهان پیش افتاد اقتصاد دستوری، جذابیتی برای سرمایه‌گذاری باقی نمی‌گذارد سفره افطار در شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) فارسی صحبت کردن بازیگر اوشین در برنامه هزار و یک «داستان شد» جایگزین «کتاب باز» می‌شود؟/چه کسی «شیوه» را تعطیل کرد علی اوجی: سریال ستایش و پایتخت را تماشا نکرده‌ام ۲۵ پروژه عمران روستایی در ۲۱ روستای دشتی افتتاح شد حق مردم اهواز داشتن شهری زیبا و پاکیزه است پرونده ۳۱۰ میلیارد ریالی در سمنان منتج به سازش شد فوری | مهر تایید آقای مسئول بر افزایش ۳ برابری حقوق پرستاران | کام این قشر عسل می شود برای بهره‌برداری از مجموعه‌های ورزشی مدیریت آن‌ها باید واگذار شود حماس: اشغالگران مانع دستیابی به آتش بس در غزه هستند

1

کلاهبرداری ۱۲۲ میلیون دلاری از گوگل و فیسبوک

  • کد خبر : 91827
  • ۰۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱:۴۸
کلاهبرداری ۱۲۲ میلیون دلاری از گوگل و فیسبوک

این کلاهبرداری بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ انجام شد و شخص کلاهبردار سرانجام به تحمل ۵ سال حبس محکوم گردید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، یک مرد لیتوانیایی با روشی عجیب و ساده توانست مجموعاً ۱۲۲ میلیون دلار از غول‌های سیلیکون‌ولی کلاهبرداری کند. این فرد با ارسال فاکتورهای جعلی به دو شرکت فیس‌بوک (متا کنونی) و گوگل بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ توانست مبلغ هنگفتی را از این دو شرکت دریافت کند.

Evaldas Rimasauskas از لیتوانی و همدستان او بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ فاکتورهایی جعلی به فیس‌بوک و گوگل ارسال کردند و توانستند ۹۹ میلیون دلار از فیس‌بوک و ۲۳ میلیون دلار از گوگل سرقت کنند. نحوه کار او نیز بسیار ساده ولی هوشمندانه بود. این شخص فاکتورهایی را برای مواردی که این شرکت‌ها سفارش نداده بودند ارسال می‌کرد و در کمال تعجب، آن‌ها این فاکتورها را پرداخت می‌کردند.

کلاهبرداری ۱۲۲ میلیون دلاری از فیس‌بوک و گوگل

کلاهبرداری ۱۲۲ میلیون دلاری از گوگل و فیسبوک

البته Evaldas Rimasauskas سرانجام به دام افتاد و به کلاهبرداری از دو غول سیلیکون‌ولی اعتراف کرد. اما روش کار او و البته سهل‌انگاری مسئولین حسابداری دو شرکت فیس‌بوک و گوگل در نوع خود بسیار جالب‌توجه است.

Evaldas Rimasauskas برای کاهش ریسک، فاکتورهای جعلی خود را همراه با انواع اسناد جعلی، ازجمله قراردادها و نامه‌های امضا شده جعلی از طریق ایمیل برای این شرکت‌ها ارسال می‌کرد. او حتی ایمیل‌هایی را جعل می‌کرد که نشان می‌داد مدیران ارشد این شرکت‌ها از پرداخت این ارقام به او حمایت می‌کنند.

این فاکتورهای جعلی با سربرگ شرکت Quanta Computer Inc که در تایوان مستقر است برای فیس‌بوک و گوگل ارسال می‌شدند. این شرکت در زمینه تولید قطعات الکترونیکی فعالیت می‌کند. Evaldas Rimasauskas حتی شرکتی با همین نام در لیتوانی به ثبت رساند تا ریسک‌ها را به حداقل برساند.

برنامه او به حدی دقیق بود که شرکت‌های فیس‌بوک و گوگل حتی صحت فاکتورهای ارسالی از سوی او را بررسی نکردند. این کلاهبردار سپس پول‌های واریز شده را به حساب‌هایی در قبرس، لیتوانی، مجارستان، اسلواکی و لتونی منتقل می‌کرد.

این کلاهبرداری سرانجام توسط گوگل کشف و Evaldas Rimasauskas با اتهاماتی مانند کلاهبرداری، سرقت هویت و پول‌شویی مواجه شد. همچنین در دسامبر ۲۰۱۹ دادگاه آمریکا این کلاهبردار را به تحمل ۵ سال حبس و جریمه‌ای ۵۰ میلیون‌دلاری محکوم کرد.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=91827

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.