آوین ویژه»

۲ نوجوان بر اثر واژگونی پژو پارس در خراسان شمالی فوت شدند بدهی‌های تغذیه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی به طور کامل پرداخت شد مکرون پشت زلنسکی را خالی کرد ترامپ: دیوان کیفری بین المللی هیچ صلاحیتی بر آمریکا و اسراییل ندارد اجرای طرح جهاد روشنایی در استان مرکزی وزیر ارتباطات: امسال شاهد گشایش‌های دیگری در موضوع رفع فیلترینگ خواهیم بود/ نیازی به جنگ و دعوا نیست روایت «ییلدیریم» از ترجمه شاهنامه فردوسی به زبان ترکی سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ و تاثیر آن بر بازار جهانی فولاد انتقاد خیابانی از هواداران پرسپولیس؛ چرا به علی پروین بی‌احترامی می‌شود؟ نظر وزیر ارشاد درباره احتمال افزایش قیمت بلیت سینماها مریلا زارعی در نشست «موسی کلیم‌الله (ع)»؛ بازی در نقش یوکابد برایم مانند «سعی بین صفاومروه» بود پیگیری موضوعات بین‌المللی آبادان از طریق وزارت خارجه سم آلتمن: احتمالا در چهار سال ریاست جمهوری ترامپ به AGI دست پیدا می‌کنیم انجمن‌ها و سازمان‌های دولتی اسکار «در سایه سرو» را تبریک گفتند وضعیت جسمی «دلبر» مطلوب نیست تعداد تخت های بیمارستان پور سینا اشخانه از متوسط کشوری کمتر است محدودیت و تمهیدات ترافیکی عید سعید فطر در قزوین آمار شهدای غزه به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید

0

آیین نکوداشت مقام علمی و فرهنگی نجفقلی حبیبی برگزار می شود

  • کد خبر : 2383
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۰
آیین نکوداشت مقام علمی و فرهنگی نجفقلی حبیبی برگزار می شود

آیین نکوداشت مقام علمی و فرهنگی نجفقلی حبیبی سه شنبه ۱۵ آبان در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، سه شنبه پانزدهم آبان ماه، آئین نکوداشت مقام علمی و فرهنگی نجفقلی حبیبی استاد حکمت و فلسفه اسلامی و مصحح متون حکمی و عرفانی را در تالار اجتماعات شهید مطهری (ره) انجمن برگزار می‌کند.

در این مراسم که سه شنبه ۱۵ آبان ساعت ۱۸:۰۰ برگزار خواهد شد، جمعی از استادان و پژوهشگران برجسته فلسفه و عرفان اسلامی و مدیران عالی دانشگاه‌های کشور درباره زندگی، سلوک و خدمات علمی و فرهنگی نجفقلی حبیبی رئیس پیشین دانشگاه علامه طباطبایی (ره) و مصحح نامدار آثار حکمای ایران خاصه حکیم بوعلی سینا، به ایراد سخن خواهند پرداخت.

گفتنی است؛ نجفقلی حبیبی مدرک دکتری خود را در رشته فلسفه و حکمت اسلامی از دانشگاه تهران در سال ۱۳۵۶ دریافت کرد. پس از انقلاب اسلامی وی ریاست دانشگاه‌های الزهرا (س)، تربیت مدرس و دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران را به عهده داشته‌است. او همچنین اولین رئیس دانشکده علوم قضائی بود که در سال ۱۳۶۲ راه اندازی شد. وی از سال ۱۳۷۶ تا سال ۱۳۸۴ نیز رئیس دانشگاه علامه طباطبایی (ره) بود.

از این استاد و پژوهشگر حکمت و عرفان اسلامی آثار متعددی به چاپ رسیده است که از میان آن‌ها، تصحیح کتاب‌های «شرح و تعلیقه صدرالمتألهین بر الهیات شفا» و «رسائل الشجره الالهیه فی علوم الحقائق الربانیه»، در دوره‌های بیست و دوم و بیست و پنجم کتاب سال به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران برگزیده شده‌است.

انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در خیابان ولیعصر (عج)، پایین‌تر از میدان منیریه، خیابان سرلشگر بشیری پلاک ۷۱ واقع است.‌

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=2383

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.