آوین ویژه»

خبر خوش برای بازنشستگان | پرداخت مرحله‌ای معوقات متناسب‌ سازی آغاز شد افزایش قیمت «مواد اولیه»، غذاهای رستورانی، شیرینیجات و … را گران می کند نفت‌آبادان میزبان بعثت کرمانشاه در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی آغاز همکاری‌های فناورانه ایمینو و MMTE در راستای نوآوری صنایع معدنی روایت کارآفرینی یک بانوی معلول؛ معجزه‌ای به نام ایمان و تلاش شهید صیاد شیرازی نماد ایثار و فداکاری در دفاع از میهن است هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد تداوم حیات صنایع مستلزم سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های نو است برگزاری ششمین جلسه از «سینما رو به آینده» در اولین شب زمستان فوری | افغانی از دلار جلو زد! فرصت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی تمدید شد اولیانوف: نشست ایران، روسیه و چین در پکن موفقیت‌آمیز بود اعتراف ترامپ به وضعیت اضطراری انرژی و تورم در آمریکا توقف کامل ارسال کمک نظامی از آمریکا به اوکراین جدی شد قوانین عجیب سرمربی پرسپولیس/ کارتال با کسی شوخی ندارد بن گویر بر طبل جنگ می کوبد تاکتیک ایران برای مقابله با آمریکا لو رفت مراحل دریافت وام ۳۰۰ میلیونی دولت مشخص شد + جزئیات

1

امام هادی(ع) الگوی ایستادگی در برابر ظلم و فساد

  • کد خبر : 43234
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۱
امام هادی(ع) الگوی ایستادگی در برابر ظلم و فساد

مشهد- یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: امام هادی (ع) به عنوان یک عالم و پیشوای دینی، در برابر ظلم و ستم ایستادگی کردند و با روشنگری و افشای حقایق، سعی در برطرف کردن شبهات داشتند.

حجت الاسلام محمد تقی دهنوی در گفتگو با مهر به طور عمیق به بررسی سیره سیاسی و ویژگی‌های امام هادی (ع) پرداخت و با اشاره به اهمیت شخصیت امام هادی (ع) در تاریخ اسلام اظهار کرد: امام هادی (ع) به عنوان یک پیشوای دینی و سیاسی، در شرایطی سخت و پرچالش به امامت رسیدند و با حکمت و بصیرت خود، در برابر ظلم و فساد ایستادگی کردند.

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه به تاریخ ولادت امام هادی (ع) اشاره کرد و افزود: بیشتر مورخان نوشته‌اند که امام هادی در سال دویست و دوازده هجری به دنیا آمده‌اند. این سال از سال‌های پرحادثه و پراتفاق بوده است. برخی تاریخ ولادت حضرت را سه‌شنبه در نیمه ذی‌حجه و برخی بیست و هفتم ذی‌الحجه و گروهی هم بیست و سه رجب می‌دانند. در این میان، قول اول قوی‌تر است.

وی همچنین به سیره سیاسی امام هادی (ع) اشاره کرد و گفت: امام هادی (ع) در سن شش سالگی به امامت رسیدند و پدر بزرگوارشان بارها به امامت ایشان تصریح کرده بودند. در دوران امامت خود، امام هادی (ع) با چند پادشاه و سلطان ظالم هم‌عصر بودند، از جمله معتصم و متوکل عباسی. متوکل به دلیل کینه‌ای که نسبت به اهل بیت (ع) داشت، امام هادی (ع) را از مدینه به بغداد فراخواند تا تحت کنترل خود قرار دهد.

دهنوی در ادامه توضیح داد: امام هادی (ع) در این دوران با وجود فشارهای سیاسی و اجتماعی، همواره بر علم و دانش تأکید داشتند. ایشان به عنوان یک عالم و پیشوای دینی، در برابر ظلم و ستم ایستادگی کردند و با روشنگری و افشای حقایق، سعی در برطرف کردن شبهات داشتند. امام هادی (ع) با بیان احادیث معتبر و زیارت جامعه کبیره، به ترویج معارف اسلامی پرداختند و به پیروان خود آموزش دادند که چگونه در برابر ظلم و فساد ایستادگی کنند.

استاد حوزه و دانشگاه افزود: امام هادی (ع) همچنین به تربیت شاگردان و علم‌آموزی اهتمام ویژه‌ای داشتند. ایشان با تأسیس مراکز علمی و دینی، به گسترش علم و دانش در جامعه اسلامی کمک کردند. در واقع، امام هادی (ع) به عنوان یک الگوی علمی و معنوی، همواره در تلاش بودند تا پیروان خود را به سوی علم و تقوا هدایت کنند.

وی تأکید کرد: ما باید به جنبه‌های علمی و معنوی امام هادی (ع) توجه بیشتری داشته باشیم و از سیره ایشان در مواجهه با چالش‌های سیاسی درس بگیریم. امام هادی (ع) به ما نشان دادند که چگونه می‌توان با علم و دانش، در برابر ظلم و فساد ایستادگی کرد و به ترویج معارف اسلامی پرداخت.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=43234

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.