آوین ویژه»

قیمت مرغ منجمد ۹۸ هزار تومان تعیین شد فعالیت سامانه‌های ایرانداک تا پایان سال متوقف شد کرملین: کی‌یف تمایلی به صلح ندارد پسر وینستون چرچیل در مدرسه بازپروری بستری بود! ضرورت تدوین طرح عملیاتی در خصوص آمایش آموزش عالی اختتامیه جشنواره بین المللی فارابی فردا با حضور رییس جمهور برگزار می شود روایتی مستند از شهادت دانشجویی که الگویش حضرت زهرا (س) بود پیش بینی قیمت طلا و سکه ۵ فروردین ۱۴۰۴ / اونس ۳۰۰۰ دلاری بازار طلای نوروزی را صعودی می‌کند؟ چین: علی‌رغم تهدیدات «ترامپ» به تقویت همکاری‌ها در «بریکس» ادامه می‌دهیم میکائیل شهرستانی از «اینک انسان» رفت؛ بحران آلودگی هوا به تئاتر رسید کمبود روغن خوراکی در آذربایجان غربی و لزوم تشدید نظارت ها سوال روز بیست و یکم پویش «زندگی با آیه‌ها» در سمنان ۱۰ هزار مازندرانی به اردوی راهیان نور اعزام شدند حضور هواداران پرشور تراکتور در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز ارتش اسرائیل از کشته شدن دو افسر در درگیری‌های غزه خبر داد ارزیابی خسارت بیش از ۲۰۰۰ خودروی آسیب دیده در بندر شهید رجایی انجام شد انجام پروازهای حج توسط هما و «فلای‌ناس»؛ طائف به مقاصد پروازی اضافه شد ماهی و پای مرغ در حادثه بندر شهید رجایی صادراتی بود

0

موازی کاری نهادها در امور قرآنی سوژه برنامه «انعکاس» رادیو شد

  • کد خبر : 45883
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۴
موازی کاری نهادها در امور قرآنی سوژه برنامه «انعکاس» رادیو شد

کارشناسان مهمان برنامه «انعکاس» رادیو قرآن با اشاره به فعالیت های قرآنی از موازی کاری نهادها در انجام امور این حوزه انتقاد کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه، دومین قسمت از برنامه جدید «انعکاس» که روی آنتن شبکه رادیویی قرآن رفت، موضوع موازی‌کاری دستگاه‌ها در امور قرآنی و راهکارهای بهبود آن را مورد بحث و بررسی قرار داد. در این قسمت کارشناسان و مسئولان به مشکلات ناشی از نبود هماهنگی دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌های قرآنی پرداخته و بر لزوم تدوین یک نقشه راهبردی برای هماهنگی بهتر فعالیت‌ها تأکید کردند.

حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، در این برنامه انتقاداتی نسبت به موازی‌کاری دستگاه‌ها در حوزه فعالیت‌های قرآنی داشت و گفت: بسیاری از اسناد بالادستی که در راستای توسعه و ترویج قرآن طراحی شده‌اند، در عمل نادیده گرفته می‌شوند و این وضعیت باعث هدررفت منابع و ناتوانی در اجرای وظایف محوله می‌شود.

وی ادامه داد: دستگاه‌ها باید به شرح وظایف خود پایبند باشند و از انجام فعالیت‌هایی که خارج از مسئولیت‌هایشان است، اجتناب کنند.

حجت الاسلام حسینی در ادامه به مواردی از جمله استانداردسازی تولید و توزیع آثار قرآنی، حمایت از مؤسسات دانش‌بنیان قرآنی، رتبه‌بندی مؤسسات قرآنی، آموزش و سنجش کارکنان دولت در حوزه قرآن و توسعه تبلیغات میدانی قرآنی تاکید کرد.

طبق اظهارات وی، از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲، بسیاری از فعالیت‌های قرآنی محدود به تبلیغ و مسابقات قرآنی شده‌اند که با وجود صرف هزینه‌های زیاد و تبلیغات فراوان، نتیجه مثبتی در زمینه تولید محتوا و گسترش فرهنگ قرآنی نداشته‌اند.

رضا سلامت‌پناه یکی از اعضای شورای توسعه فرهنگ قرآنی، در پاسخ به انتقادات مطرح‌شده بر لزوم ایجاد حکمرانی منسجم در حوزه قرآن تأکید کرد و پیشنهاد داد: باید نقش هماهنگ‌کننده‌ای در سطح کل کشور برای تنظیم و نظارت بر فعالیت‌های قرآنی ایجاد شود و اعتبارات قرآنی زیر نظر شورای قرآنی تخصیص یابد تا بتوان برنامه‌ها را به‌طور مؤثری اجرا کرد. در صورتی که دستگاه‌ها اعتبارات قرآنی را طبق مصوبات اجرایی به درستی مصرف نکنند، باید سازمان بازرسی وارد عمل شود و بر ترک فعل و عدم تطابق دستگاه‌ها نظارت کند.

ولی یاراحمدی فعال و پژوهشگر قرآنی نیز به مقاومت دستگاه‌ها در برابر برخی مصوبات اشاره کرد و گفت: بسیاری از اسناد بالادستی در زمینه قرآن به‌طور کامل اجرایی نشده‌اند. مقاومت در برابر تغییرات و تحول‌ها در شورای توسعه فرهنگی قرآنی مشکلاتی را ایجاد کرده و لایه‌های هماهنگی کلان در دستگاه‌ها نتوانسته‌اند به‌طور مؤثر به وظایف خود عمل کنند.

«انعکاس» به تهیه‌کنندگی فاطمه قاسم‌آبادی و اجرای جواد نصیری و مهدی اکبری، کاری از گروه جامعه، محافل و مسابقات رادیو قرآن است که سه‌شنبه‌ها حوالی ساعت ۲۱ با محوریت معرفی، تبیین و تحلیل فعالیت‌های قرآنی کشور روی آنتن این شبکه رادیویی می‌رود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=45883

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.