آوین ویژه»

جزئیات قطار تهران – وان اعلام شد نوجوان ۱۳ ساله جهان را بهت‌زده کرد زندگی با آیه ها؛ ذکر و یاد خداوند، دومین گام کامیابی و سعادت انسان ثبت نشان «پاژ» بر فرش دستباف ایران حمله موشکی دوباره ارتش یمن به سرزمین های اشغالی فقیرترین رئیس‌جمهور دنیا این مرد است ریسک جدید پیش پای بازار بورس پزشکیان: ما خواستار ایجاد محیط امن در لبنان هستیم اجرای «نتیجه متعاقبا اعلام می‌گردد» در تالار مولوی ادعای رسانه اسرائیلی: نتانیاهو بیش از هر زمان دیگری آماده تبادل اسرا است کسری عملیاتی ۱۸۰۵ هزار میلیارد تومانی در بودجه ۱۴۰۴ واژگونی خودروی ساینا در جاده دورود – ازنا ۶ مصدوم بر جا گذاشت لزوم مطالبه گری مردم برای توقف گرانفروشی| ۷ هزار واحد صنفی در بم فعالیت می کند وزارت امور خارجه: راه را برای دیپلماسی نبستیم+ فیلم مرکز فروش فاب در تهران کجا هستش فوت ناگهانی قهرمان پیشکسوتان وزنه‌برداری کشور ۳۰۰ مگاوات متقاضی انرژی تجدید پذیر در کهگیلویه و بویراحمد هشدار جدی وقوع توفان در تهران| آماده‌باش اورژانس

0

موازی کاری نهادها در امور قرآنی سوژه برنامه «انعکاس» رادیو شد

  • کد خبر : 45883
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۴
موازی کاری نهادها در امور قرآنی سوژه برنامه «انعکاس» رادیو شد

کارشناسان مهمان برنامه «انعکاس» رادیو قرآن با اشاره به فعالیت های قرآنی از موازی کاری نهادها در انجام امور این حوزه انتقاد کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه، دومین قسمت از برنامه جدید «انعکاس» که روی آنتن شبکه رادیویی قرآن رفت، موضوع موازی‌کاری دستگاه‌ها در امور قرآنی و راهکارهای بهبود آن را مورد بحث و بررسی قرار داد. در این قسمت کارشناسان و مسئولان به مشکلات ناشی از نبود هماهنگی دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌های قرآنی پرداخته و بر لزوم تدوین یک نقشه راهبردی برای هماهنگی بهتر فعالیت‌ها تأکید کردند.

حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، در این برنامه انتقاداتی نسبت به موازی‌کاری دستگاه‌ها در حوزه فعالیت‌های قرآنی داشت و گفت: بسیاری از اسناد بالادستی که در راستای توسعه و ترویج قرآن طراحی شده‌اند، در عمل نادیده گرفته می‌شوند و این وضعیت باعث هدررفت منابع و ناتوانی در اجرای وظایف محوله می‌شود.

وی ادامه داد: دستگاه‌ها باید به شرح وظایف خود پایبند باشند و از انجام فعالیت‌هایی که خارج از مسئولیت‌هایشان است، اجتناب کنند.

حجت الاسلام حسینی در ادامه به مواردی از جمله استانداردسازی تولید و توزیع آثار قرآنی، حمایت از مؤسسات دانش‌بنیان قرآنی، رتبه‌بندی مؤسسات قرآنی، آموزش و سنجش کارکنان دولت در حوزه قرآن و توسعه تبلیغات میدانی قرآنی تاکید کرد.

طبق اظهارات وی، از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲، بسیاری از فعالیت‌های قرآنی محدود به تبلیغ و مسابقات قرآنی شده‌اند که با وجود صرف هزینه‌های زیاد و تبلیغات فراوان، نتیجه مثبتی در زمینه تولید محتوا و گسترش فرهنگ قرآنی نداشته‌اند.

رضا سلامت‌پناه یکی از اعضای شورای توسعه فرهنگ قرآنی، در پاسخ به انتقادات مطرح‌شده بر لزوم ایجاد حکمرانی منسجم در حوزه قرآن تأکید کرد و پیشنهاد داد: باید نقش هماهنگ‌کننده‌ای در سطح کل کشور برای تنظیم و نظارت بر فعالیت‌های قرآنی ایجاد شود و اعتبارات قرآنی زیر نظر شورای قرآنی تخصیص یابد تا بتوان برنامه‌ها را به‌طور مؤثری اجرا کرد. در صورتی که دستگاه‌ها اعتبارات قرآنی را طبق مصوبات اجرایی به درستی مصرف نکنند، باید سازمان بازرسی وارد عمل شود و بر ترک فعل و عدم تطابق دستگاه‌ها نظارت کند.

ولی یاراحمدی فعال و پژوهشگر قرآنی نیز به مقاومت دستگاه‌ها در برابر برخی مصوبات اشاره کرد و گفت: بسیاری از اسناد بالادستی در زمینه قرآن به‌طور کامل اجرایی نشده‌اند. مقاومت در برابر تغییرات و تحول‌ها در شورای توسعه فرهنگی قرآنی مشکلاتی را ایجاد کرده و لایه‌های هماهنگی کلان در دستگاه‌ها نتوانسته‌اند به‌طور مؤثر به وظایف خود عمل کنند.

«انعکاس» به تهیه‌کنندگی فاطمه قاسم‌آبادی و اجرای جواد نصیری و مهدی اکبری، کاری از گروه جامعه، محافل و مسابقات رادیو قرآن است که سه‌شنبه‌ها حوالی ساعت ۲۱ با محوریت معرفی، تبیین و تحلیل فعالیت‌های قرآنی کشور روی آنتن این شبکه رادیویی می‌رود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=45883

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.