آوین ویژه»

واریز معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان دولتی و فرهنگی قطعی شد شاخص بورس همچنان قرمز ماند پیش بینی حساس از قیمت طلا و سکه در هفته آینده | منتظر انفجار شدید قیمت ها باشیم؟ ماجرای خبر ۴۳ میلیون دلار پول ایران در سوریه چیست؟ + فیلم افزایش تاریخی قیمت بیت کوین / پیروزی ترامپ به یک نهنگ ۷۵ میلیون دلار ضرر زد! اطلاعیه دانشگاه علامه طباطبائی درباره نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم کرملین: برای حل بحران اوکراین، کار زیادی پیش روی روسیه و آمریکاست بلیت بازی خیبر و مس رفسنجان در خرم‌آباد رایگان است قیمت ارزهای دیجیتال امروز ۱۵ بهمن/ بیت‌کوین فعالان بازار را ناامید کرد افشای فشار آمریکا بر آلمان بر تقویت ائتلاف ضد روسی چاپ تاریخ قزاقستان با مداخلی از نویسندگان ایرانی رکورد معاملات‌ روزانه گواهی شمش طلا شکسته شد درگیری پلیس اسرائیل و معترضان خواهان اجرای کامل تبادل اسرا با حماس+فیلم واگذاری معادن کشور در قالب بسته‌های سرمایه‌گذاری کلان ارتقای وضعیت زیرساخت‌های شهری خارگ مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد درج قیمت و صدور فاکتور دو اولویت بازرسی از واحدهای صنفی است تجمع پرشور مردم یمن در حمایت از غزه

1

بحر العلوم: تنها یک‌ درصد از ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم محقق شده است

  • کد خبر : 45983
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۲
بحر العلوم: تنها یک‌ درصد از ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم محقق شده است

مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن گفت:همچنان آمار دقیقی از تعداد حافظان قرآن وجود ندارد اما براساس آخرین تخمین‌ها تنها یک‌ درصد از ۱۰ میلیون حافظ قرآن محقق شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی بحرالعلوم، مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم، نشست «یاوران قرآنی جبهه مقاومت» نشستی که در راستای توانمندسازی فعالان و مسئولان مؤسسات قرآنی شهر تهران به همت اداره زیست‌بوم فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی تهران برگزار شد؛ با اشاره به مطالبه جدی مقام معظم رهبری از سال ۹۱ مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن، گفت: همچنان آمار دقیقی از تعداد حافظان قرآن وجود ندارد اما براساس آخرین تخمین‌ها این تعداد با وجود همه برنامه‌های حمایتی و آموزشی که در حال انجام است، به ۱۰۰ هزار نفر می‌رسد، یعنی تا به اینجا و بعد از گذشت ۱۲ سال، تنها یک درصد این خواسته معظم‌له تأمین شده است.

وی از جمله مسائلی که در حفظ قرآن و کیفیت این روند مؤثر است را پرداختن به نکات تدبری و انتقال مفاهیم قرآنی برشمرد و گفت: در این مورد مساجد می‌توانند اقدام و کمک جدی داشته باشند و باید به این نکته توجه داشت که حفظ قرآن هیچ منافاتی با تدبر و درک مفاهیم قرآن ندارد، هر چند که بسیاری با این استدلال که روند درک مفاهیم در جریان حفظ دچار خدشه می‌شود، وارد این عرصه نمی‌شوند و مجال آن را فراهم نمی‌کنند.

مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم ادامه داد: تشویق و ترغیب در روند حفظ قرآن بسیار اهمیت دارد و باید اغنایی در این زمینه به ویژه برای کودکان و نوجوانان به وجود آید. نباید دلزدگی فراهم شود و مثلاً طرح یک‌ساله و دوساله در زمینه حفظ قرآن اجرا شود چنانکه این امر موجب انزجار از قرآن می‌شود. از دیگر مسائل در روند حفظ، افول فرایند حفظ است که باید برای آن نیز نظام مراقبتی فراهم شود. ضمن آنکه باید به دنبال نقل روایات و تفاسیر و تبیین آن‌ها در جهت حفظ قرآن بود تا به این واسطه بر اهمیت این موضوع بیش از پیش واقف شد.

وی در پایان گفت: از نکته دیگری نیز در زمینه حفظ غفلت کرد و آن توجه به آموزش حفظ قرآن از دوران خردسالی است. نمونه‌هایی را می‌توانیم مثال بزنیم که حفظ قرآن از خردسالی و سنین کودکی، ماندگارتر بوده و با کیفیت بالا و در محدوده زمانی کوتاهی به انجام رسیده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=45983

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.