آوین ویژه»

بازدید وزیر امور اقتصادی و دارایی از یک واحد تولیدی در تبریز ادعای نتانیاهو: ترامپ عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را تضمین خواهد کرد ساکت الهامی استعفا داد بازده ۵ درصدی فرابورس در هفته گذشته شاخص متوسط آلایندگی هوا در استان تهران از ۱۶۰ به ۱۴۵ رسیده است حقوق واقعی بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد + جزئیات آغاز بارش‌های زمستانه در سیستان و بلوچستان  تصاویری از راهپیمایی ۲۲ بهمن در دماوند و شهریار رونق کسب‌وکارهای خرد مازندران با موج مسافران نوروزی اصرار رونالدو برای نیامدن به ایران / استقلال – النصر در کشور ثالث برگزار می شود؟ هشدار یخ‌بندان در نیمه شمالی استان تهران؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۵ روز آینده کسب رتبه خبرنگار مهر در جشنواره مطبوعات سیستان و بلوچستان مدارس بخش کوهسار سلماس تعطیل شد مزایده فیش حج عمره / این افراد به نفع نیازمندان غزه و لبنان به حج نرفتند جشن نیمه شعبان در آستان مقدس امامزاده محمد خمین سرانجام اندروید ۱۵ روی گوشی سامسونگ دیده شد اوکراین بزرگترین واردکننده سلاح در جهان شلیک ۸ موشک به سمت تل آویو

2

«روان‌شناسی ستایشگری» تلاش کرده تا ستایشگری را تحلیل علمی کند

  • کد خبر : 5919
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
«روان‌شناسی ستایشگری» تلاش کرده تا ستایشگری را تحلیل علمی کند

کتاب «روان‌شناسی ستایشگری» در مهرواره هوای نو شایسته تقدیر در رشته متون آموزشی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، روان‌شناسی، ریشه‌ها و روش‌های مختلفی دارد و امروز، این علم در همه رشته‌ها و فنون فرهنگی، اجتماعی و حتی ورزشی کاربرد دارد. چه کسی فکر می‌کرد چیزی تحت عنوان «روان‌شناسی ستایشگری» هم در وادی مدح و منقبت و ذکر اهل‌بیت علیهم‌السلام داشته باشیم؟ اما غلامرضا محمودی که در رشته روان‌شناسی، آن هم بینارشته‌ای، کارکشته و شناخته‌شده است، یکی از دیگر از محصولات و تالیفات مؤسسه قدیم‌الاحسان را به سرانجام رسانده است.

مؤسسه قدیم‌الاحسان که برای هر زمینه‌ای در منبر و مداحی، یک گروه پژوهشی دارد و جمعی از نخبگان و محققان هر حوزه را برای این منظور دور هم جمع کرده، موفق شده کتاب «روان‌شناسی ستایشگری» را که سال ۱۳۹۵ برای اولین‌بار منتشر شده در رشته متون آموزشی بخش کتاب سال هیأت مهرواره هوای نو به امضای تقدیری داوران این بخش برساند.

«روان‌شناسی ستایشگری» شامل ۱۲ فصل است و ۶ فصل ابتدایی ستایشگری را به لحاظ ریشه‌های تاریخی و معانی تخصصی آن از منظر روانشناسی مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است. هر یک از این عناوین کاملاً جدید بوده و تلاش شده تا ستایشگری را با نگاهی کاملاً علمی و بدون هرگونه سطحی‌نگری تفسیر کند.

پس از این ۶ فصل نخست، فصول دیگر به موضوعاتی مثل ویژگی‌های روانی شخصیتی ستایشگران، رابطه حیطه‌های نوینی چون روانشناسی محیطی، روانشناسی ارگونومی، ابزارشناسی با ستایشگری و آسیب‌شناسی ستایشگران مربوط می‌شوند.

در فصل آخر این کتاب ۱۷۶ صفحه‌ای با ویرایش مریم میرفاطمی، خلاصه‌ای از تحول ستایشگری انسان از بدو تاریخ تا انسان ستایشگر تحول‌ساز ارائه شده است که در نوع خود، بی‌نظیر و بی‌همانند است. حیف است که این کتاب، با تمام زحمت‌های گروه تحقیق و نویسنده‌اش، شمارگان محدودی دارد و گویا از طرف ناشر، تجدید چاپ نشده است.

غلامرضا محمودی که این کتاب را نوشته، آثار دیگری مثل «بیست و پنج گفتار روانشناسی پرورشی (جنبه‌های روانشناختی آموزش و یادگیری)» را هم نوشته است. او آثار دیگری هم دارد که در مؤسسات دیگر نشر کشور به چاپ رسیده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=5919

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.