آوین ویژه»

علت دوری مردم از موسیقی ایرانی چیست؟/ امان از این کپی کاری! ثبت بازفت به‌عنوان شهر «چوقا» آیه ۱۱۲ سوره هود، مأموریت سنگین پیامبر (ص) برای استقامت و هدایت امت کشتی خارق‌العاده بنیان‌گذار بویینگ / نمادی از لوکس بودن و فناوری ۱۰۰ سال پیش دلیلی برای تعطیلی لرستان وجود ندارد؛ گاز ۶۷۷ باغ ویلا قطع شد آخرین وضعیت محورهای شمالی/ جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال بازگشایی شد درگذشت همسر و مادر شهیدان «احمد و محمود باباخانی» بیشترین افت بورس در سال ۱۴۰۴ رقم خورد پیام وزیر ارتباطات به مسئولان ارشد اپراتورهای ۱۵ کشور حوزه خلیج فارس و منطقه خاورمیانه احیای شب بیست و سوم رمضان در حرم حضرت معصومه(س) استقبال از شهید گمنام در خورموج پنسیلوانیا، کابوس ترامپ؛ فردی ۳۲ ساله به اتهام تهدید به قتل بازداشت شد برد ۴ بر صفر شاگردان افضل در مصاف با گهر زمین سود بازرگانی خودروهای کارکرده ابلاغ شد نحوه تاثیر سوابق کنکور ۱۴۰۵ در انتظار ابلاغ شورای عالی انقلاب فرهنگی ترخیص کالاهای درصدی بخش کشاورزی ابلاغ شد همکاری استانداری خوزستان و کمیسیون انرژی مجلس ضروری است پیش‌بینی بارش‌های زمستان پیش‌رو در کشور| بارش‌های اخیر به دردبخور نبود

1

رحیمی صادق: شاهد رشد و گسترش کیفی حوزه علمیه تهران بودیم

  • کد خبر : 6857
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵
رحیمی صادق: شاهد رشد و گسترش کیفی حوزه علمیه تهران بودیم

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران گفت: ۸۰ مدرسه و ۸ هزار طلبه در سطوح مختلف آینده روشنی را برای پیوند زدن مسائل اجتماعی و حوزه رقم می‌زنند.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش علمی تطور پژوهش و دانش فلسفه اصول در سده اخیر حوزه و پاسداشت یکصدمین سالگشت تأسیس حوزه علمیه قم و نکوداشت آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری پیش از ظهر امروز دوشنبه ۲۱ آبان در مجتمع امام رضا (ع) برگزار شد.

حجت الاسلام محمد هادی رحیمی صادق رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران در این برنامه گفت: در ادامه سیاست چند ساله حوزه علمیه تهران و با پشتوانه علمای بزرگ و مدیر حوزه‌های علمیه و اعضای شورای عالی و توجهی که نسبت به جایگاه و رسالت‌های حوزه علمیه تهران دارند شاهد رشد و گسترش کیفی حوزه تهران بودیم.

وی افزود: در حوزه‌های مختلف و به خصوص در سه زمینه تلاش‌ها ملموس است. اول توجه به دروس خارج فقه و مجوز دار شدن آنها برای ورود به موضوعات مورد نیاز، انتظار و توقعی است که از حوزه تهران می‌رود. نکته دوم توسعه رشته‌های تخصصی است، چیزی که از آن به عنوان ثمره تحصیل در حوزه یاد می‌شود. کم شدن فاصله بین حوزه، مسائل جامعه و مجموعه‌های علمی و دانشگاهی ایران و جهان از دیگر موضوعات است. بخش سوم توسعه پژوهش است که هم مدارس ما در این صحنه باید نقش جدی ایفا کنند و هم زیرساخت‌هایی در استان تهران ایجاد بشود.

وی با اعلام این خبر که تاکنون ۲ پژوهشسرا تأسیس شده است که در ادامه به پژوهشکده تبدیل می‌شود افزود: در فعالیت‌های دیگر حوزوی این نگاه کیفیت بخش با ما بوده است که در عرصه تبلیغ وارد تبلیغ تخصصی و کادر پروری و آموزش شدیم.

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران گفت: ۸۰ مدرسه و ۸ هزار طلبه در رشته‌های تخصصی سطوح مختلف و پرداختن به مسائل پژوهشی و مسائل تبلیغی و ورود به مسائل اجتماعی و اقتصادی آینده روشنی برای حوزه رقم خواهند زد.

رحیمی صادق بیان گرد: باید عرض کنم به نسبت آنچه که امروز در استان تهران در حال انجام است در بازتاب ضعیف عمل کردیم و در بسیاری موارد نقد وارد است. به نظر می‌رسد در بازتاب فعالیت‌های مدارس یک حرکت سه گانه لازم داریم اول اینکه مدارس باور کنند پژوهش رکنی از ارکان مدرسه است و صرفاً آنجا را جایی برای درس خواندن ندانند بلکه باید همه مسائل جامعه و منطقه را رصد کنند و پاسخ دهند.

وی افزود: حوزه یک مجموعه است که اگر پژوهش نباشد آموزش جایی ندارد و اگر تبلیغ نباشد پژوهش ثمره‌ای ندارد. مدارس حوزوی عنصری پژوهش محور تربیت محور و مبلغ پرور است و همه اینها سر سفره دانش حوزوی می‌نشیند. بخشی در حوزه ستادی بر عهده ماست که به درستی اقدامات مدارس را پوشش دهیم و همچنین در گرفتن زیرساخت‌های آماری تجدید نظری داشته باشیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=6857

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.