آوین ویژه»

تقویت زیرساخت‌های آموزشی در شهرستان بوشهر ارزش مبادلات ۴ بورس ایران به مرز ۵۰۰ میلیارد دلار رسید سه کشته در تیراندازی حلب و ربوده شدن زنان ارزهای برتر آلت سیزن: کدام آلت‌کوین‌ها عملکرد بهتری دارند؟ تشکیل شعبه ویژه قضایی برای مترو تهران اسکات بسنت رسما وزیر خزانه‌داری ترامپ شد روایت یک کوچ از مستندسازی به دنیای سفر؛ همچنان رادیو کمپر را دارم ۶۰ میلیون دلار؛ میزان زیان سالانه برق فیلترشکن ها/ یک وی‌پی‌ان، حدود ۱۵ درصد باتری را در دستگاه‌های IOS و اندروید تقریباً نو مصرف می‌کند تعلیق معلم خاطی سنندجی تا صدور حکم نهایی لاوروف: روسیه موافق پیشنهاد ترامپ درباره اوکراین نیست به هیچ کشوری اجازه نمی دهیم روابط ایران با یمن را تحت تأثیر قرار دهد جزئیات جدید از سهام عدالت به جاماندگان/ چرا سهام عدالت به جاماندگان نرسید؟ هنر در جامعه «امید بخش» است؛ ضرورت استفاده از ظرفیت هنرمندان شاهرودی پای تاکسی پراید هوایی در پایتخت ۷ باز شد موضع ترامپ در قبال چین چه خواهد بود؟ بستان با ۲۱.۵ میلی‌متر رکورددار بیشترین بارش در خوزستان پول آمریکایی وارد خودرو ایرانی می‌شود؟ افزایش تفویض اختیار ادارات زرندیه مورد توجه ویژه باشد

2

کتاب«روان‌شناسی ستایشگری» تلاش کرده تا ستایشگری را تحلیل علمی کند

  • کد خبر : 6882
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶
کتاب«روان‌شناسی ستایشگری» تلاش کرده تا ستایشگری را تحلیل علمی کند

کتاب «روان‌شناسی ستایشگری» در مهرواره هوای نو شایسته تقدیر در رشته متون آموزشی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، روان‌شناسی، ریشه‌ها و روش‌های مختلفی دارد و امروز، این علم در همه رشته‌ها و فنون فرهنگی، اجتماعی و حتی ورزشی کاربرد دارد. چه کسی فکر می‌کرد چیزی تحت عنوان «روان‌شناسی ستایشگری» هم در وادی مدح و منقبت و ذکر اهل‌بیت علیهم‌السلام داشته باشیم؟ اما غلامرضا محمودی که در رشته روان‌شناسی، آن هم بینارشته‌ای، کارکشته و شناخته‌شده است، یکی از دیگر از محصولات و تالیفات مؤسسه قدیم‌الاحسان را به سرانجام رسانده است.

مؤسسه قدیم‌الاحسان که برای هر زمینه‌ای در منبر و مداحی، یک گروه پژوهشی دارد و جمعی از نخبگان و محققان هر حوزه را برای این منظور دور هم جمع کرده، موفق شده کتاب «روان‌شناسی ستایشگری» را که سال ۱۳۹۵ برای اولین‌بار منتشر شده در رشته متون آموزشی بخش کتاب سال هیأت مهرواره هوای نو به امضای تقدیری داوران این بخش برساند.

«روان‌شناسی ستایشگری» شامل ۱۲ فصل است و ۶ فصل ابتدایی ستایشگری را به لحاظ ریشه‌های تاریخی و معانی تخصصی آن از منظر روانشناسی مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است. هر یک از این عناوین کاملاً جدید بوده و تلاش شده تا ستایشگری را با نگاهی کاملاً علمی و بدون هرگونه سطحی‌نگری تفسیر کند.

پس از این ۶ فصل نخست، فصول دیگر به موضوعاتی مثل ویژگی‌های روانی شخصیتی ستایشگران، رابطه حیطه‌های نوینی چون روانشناسی محیطی، روانشناسی ارگونومی، ابزارشناسی با ستایشگری و آسیب‌شناسی ستایشگران مربوط می‌شوند.

در فصل آخر این کتاب ۱۷۶ صفحه‌ای با ویرایش مریم میرفاطمی، خلاصه‌ای از تحول ستایشگری انسان از بدو تاریخ تا انسان ستایشگر تحول‌ساز ارائه شده است که در نوع خود، بی‌نظیر و بی‌همانند است. حیف است که این کتاب، با تمام زحمت‌های گروه تحقیق و نویسنده‌اش، شمارگان محدودی دارد و گویا از طرف ناشر، تجدید چاپ نشده است.

غلامرضا محمودی که این کتاب را نوشته، آثار دیگری مثل «بیست و پنج گفتار روانشناسی پرورشی (جنبه‌های روانشناختی آموزش و یادگیری)» را هم نوشته است. او آثار دیگری هم دارد که در مؤسسات دیگر نشر کشور به چاپ رسیده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=6882

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.