آوین ویژه»

برگزاری دومین جشنواره سالانه جایزه ادبی بشیر علوی لیگ برتر فوتبال – تراکتور و استقلال سفر تاریخی ترامپ به روسیه برفروبی و بازگشایی راه‌های روستایی بخش نوبران ساوه توییت طوفانی ترامپ: هنگام امضای توافق صلح با ایران جشن بزرگی در خاورمیانه می‌گیریم رونمایی از ترکیب استقلال مقابل ملوان/ رامین همچنان روی نیمکت رونمایی محسن هاشمی از ثروت عظیم خانواده رفسنجانی + فیلم ارتقای سرمایه اجتماعی تکلیف اصلی فرمانداران است پیش بینی وضعیت هوای کهگیلویه و بویراحمد تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت ورزشگاه آزادی اعلام شد/ شناسایی خاطیان با دوربین های امنیتی جزییات آخرین اقدامات رویداد صنعت مالی تهران در ۱۴۰۴ قیمت دلار در بازار آزاد سقوط کرد ( ۲۳ بهمن ۱۴۰۳) عنصر تجزیه‌طلب توسط سپاه پاسداران دستگیر شد خط تست و تحویل واگن‌های مسافری راه‌اندازی شد وزیر فرهنگ: جشنواره فیلم فجر، باید گامی به پیش در کم کردن فاصله‌ها باشد برگزاری رویداد تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی در مشهد شما نظر دادید / فیلترینگ به معیشت مردم ضربه زده / مردم را راضی کنید، نه کاسبان فیلترینگ را فرود آرام بورس / رشد شاخص هم‌وزن در روز افت شاخص کل

0

روزهای قمر در عقرب اسفند ۱۴۰۳

  • کد خبر : 70875
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۷
روزهای قمر در عقرب اسفند ۱۴۰۳

قمر در عقرب پدیده‌ای نجومی است که در آن ماه از صورت فلکی عقرب عبور می‌کند. این پدیده هر ماه قمری یک بار اتفاق می‌افتد و معمولاً دو تا سه روز به طول می‌انجامد.

به گزارش خبرنگار مهر، قمر در عقرب پدیده‌ای نجومی است که در آن ماه از صورت فلکی عقرب عبور می‌کند. این پدیده هر ماه قمری یک بار اتفاق می‌افتد و معمولاً دو تا سه روز به طول می‌انجامد. این پدیده وجود دارد و یک واقعیت نجومی است. به این معنا که ماه در مدار خود به دور زمین، از مقابل صورت فلکی عقرب عبور می‌کند. این یک رویداد طبیعی و قابل مشاهده است که هر ماه قمری (حدود ۲۷.۳ روز) یک بار اتفاق می‌افتد. آنچه که مورد بحث است، تأثیرات و معنای این پدیده در باورهای سنتی، مذهبی است. بسیاری از فرهنگ‌ها و سنت‌ها، قمر در عقرب را زمان نامناسبی برای انجام برخی کارها می‌دانند و برای آن معانی خاصی قائل هستند.

برخی از علمای اسلامی در مورد قمر در عقرب بحث کرده‌اند. البته این موارد بیشتر به بحث‌های علمی و نجومی مربوط می‌شوند و به باورهای خرافی یا سوءتفاهم‌های عمومی در مورد این پدیده مربوط نمی‌شود.

تاریخچه و باورها

ریشه باور به نحس بودن قمر در عقرب به دوران باستان بازمی‌گردد. در آن زمان، اعتقاد بر این بود که حرکات اجرام آسمانی بر سرنوشت انسان‌ها تأثیرگذار است. صورت فلکی عقرب نیز به دلیل شکل ظاهری و ارتباط با نیش عقرب، نمادی از خطر، آسیب و بدشانسی تلقی می‌شد. بنابراین، عبور ماه از این صورت فلکی به عنوان زمانی نامناسب برای شروع فعالیت‌های مهم در نظر گرفته می‌شد.

در متون دینی و روایات اسلامی نیز به این موضوع اشاره شده است. در این روایات، تأکید شده است که در زمان قمر در عقرب از انجام برخی کارها پرهیز شود. با این حال، باید توجه داشت که هیچ دلیل علمی قطعی برای این باور وجود ندارد. امروزه، بسیاری از افراد با استناد به تحقیقات علمی و بدون توجه به خرافات، به این موضوع می‌پردازند.

روزهای قمر در عقرب اسفند ۱۴۰۳

طبق محاسبات نجومی، در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ دو بار قمر در عقرب اتفاق می‌افتد:

دوره اول: از ۳۰ بهمن ساعت ۳:۰۵ شروع و در ۲ اسفند ساعت ۱۶:۴۳ به پایان می‌رسد.

دوره دوم: از ۲۷ اسفند ساعت ۱۱:۳۸ آغاز و در ۲۹ اسفند ساعت ۲۲:۰۵ به پایان می‌رسد.

کارهایی که در روزهای قمر در عقرب باید از آن‌ها پرهیز کرد

بر اساس باورهای سنتی و برخی توصیه‌ها، در این ایام باید از انجام برخی کارها خودداری کرد. این کارها عبارتند از:

عقد و نکاح: شروع زندگی مشترک در این ایام توصیه نمی‌شود.

مسافرت: بهتر است سفرهای غیرضروری به تعویق بیفتد.

اقدام برای بچه‌دار شدن: تلاش برای بارداری در این ایام ممکن است مطلوب نباشد.

افتتاح کسب و کار: شروع فعالیت‌های تجاری جدید در این بازه زمانی توصیه نمی‌شود.

تعیین نام: انتخاب نام برای نوزادان در این ایام مناسب نیست.

شروع کارهای بزرگ: بهتر است از انجام کارهای مهم و بزرگ در این ایام خودداری شود.

حجامت: انجام حجامت در این ایام توصیه نمی‌شود.

شروع کار جدید: شروع یک شغل یا فعالیت جدید در این بازه زمانی مناسب نیست.

راه‌کارهایی برای رفع نحوست

اگرچه باور به نحس بودن قمر در عقرب ریشه در اعتقادات قدیمی دارد، اما برخی راهکارها برای مقابله با این باورها وجود دارد:

صدقه دادن: صدقه دادن در ابتدای روز می‌تواند بلایا و حوادث ناگوار را دفع کند.

خواندن آیه‌الکرسی و سوره‌های معوذتین (فلق و ناس): این آیات در روایات اسلامی برای محافظت از بلاها توصیه شده‌اند.

توکل به خدا و پرهیز از وسواس: اعتقاد به قمر در عقرب نباید منجر به نگرانی یا ترس بیش از حد شود. باید به قدرت الهی توکل کرد و از وسواس و نگرانی پرهیز کرد.

قمر در عقرب پدیده‌ای نجومی است که در طول تاریخ مورد توجه بوده است. اگرچه هیچ دلیل علمی قطعی برای تأثیر منفی این پدیده بر زندگی انسان وجود ندارد، اما باور به آن در فرهنگ‌های مختلف ریشه دارد. آگاهی از این باورها و رعایت توصیه‌هایی مانند پرهیز از انجام برخی کارها در این ایام، می‌تواند به کاهش نگرانی‌ها و ایجاد آرامش ذهنی کمک کند. مهم‌ترین نکته این است که از وسواس و نگرانی بیش از حد پرهیز کرده و به قدرت الهی توکل کنیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=70875

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.