آوین ویژه»

پیش بینی قیمت دوج کوین بهمن ۱۴۰۳ بلاتکلیفی در مدیریت؛ تهدیدی جدی برای سلامت اصفهان یادبودی برای یک هنرمند اصیل؛ صدای ژاله علو نامیراست هواشناسی امروز؛ ۶ فروردین| تشدید بارش‌ها در ۵ استان آموزش ارتباط موثر و شناخت درونگرایی و برونگرایی در دوره «شایسته شو» رونمایی از پنج عنوان کتاب در اولین همایش «هنر از منظر اندیشه اسلامی» شرایط جدید وام فرزندآوری ابلاغ شد دستمزد ۱۴۰۴ کارگران به دلیل بلاتکلیفی در خطر است دستگیری ۶ نفر سارق و کشف اقلام سرقتی در ملایر لایحه موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران با کشورهای اوراسیا در انتظار تصویب مجلس است فصل ۲ «بازی مرکب» غوغا کرد؛ ۶۸ میلیون نفر سریال را تماشا کردند کمیته پدافند غیرعامل در ادارات گناوه فعال شود اخلاق‌مداری و همکاری کلید ارتقای کیفیت آموزش است ترامپ از آزادی قریب‌الوقوع اسرای آمریکایی در غزه خبر داد راه‌اندازی ۳ رشته جدید در مقطع دکتری جامعه‌الزهرا(س) تصاویری از تگرگ بهاری در پلور تاریخچه رابطه نرخ دلار و قیمت سهام القانوع: آماده ورود به مذاکرات مرحله دوم توافق آتش بس هستیم

1

فرهنگ آبادانی مسجد تقویت نشود داشته‌هایمان را از دست می‌دهیم

  • کد خبر : 8554
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۴
فرهنگ آبادانی مسجد تقویت نشود داشته‌هایمان را از دست می‌دهیم

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور گفت: باید تلاش کنیم مبتنی بر آموزه‌های الهی بهترین مساجد در شهرمان را که امانتی در دست ما هستند، بسازیم و به امام زمان (عج) تحویل بدهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور با قرائت آیه ۱۸ از سوره توبه بیان کرد: این آیه از قرآن کریم درباره مسجد الحرام و مسجد داری و تأثیر افرادی است که می‌توانند در رونق مسجد داری نقش ایفا کنند. همچنین خطوط اصلی و شاخص‌های اصلی خدمت به خانه خدا و بعد مادی و معنوی آن را روشن کرده است. کسانی می‌توانند در کار عمران مساجد و خانه‌های خدا فعالیت کنند که دارای ویژگی‌های خاصی باشند.

وی ادامه داد: بر اساس آیات و روایات امکان زیارت خانه خدا را مساجد برای ما فراهم می‌کنند و افرادی که به تمام معنا به صفات خدا ایمان آورده‌اند با چشم روشنی که دارند، کرامات حضور در ملکوت مساجد را درک می‌کنند و از ظاهر بینی فاصله خواهند گرفت. با مسجد به همه چیز خواهیم رسید و اگر به مسجد و فرهنگ آبادانی آن باز نگردیم، تمام توفیقات خودمان را از دست خواهیم داد.

وی با اشاره به اینکه خداوند بندگان خود را به هر بهانه‌ای مورد استقبال خود قرار می‌دهد، اعلام کرد: برای اینکه مساجد نماد جامعه‌ای شوند که خداوند می‌پسندد باید به معنویت، رکوع و سجود بندگان خدا توجه شود. الگوی خدمت و عمران مسجد هم حضرت ابراهیم (ع) و اسماعیل (ع) هستند. با الگو گیری از این دو شخصیت بزرگ است که ما شاهد ساخت و نگهداری مساجد خواهیم بود. ما مسلمانان هم ملت آن پدر هستیم و ارثمان بدون طمع و چشم داشت خدمتگذاری به خانه خدا است.

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری با اشاره به چند بشارت درباره خدمت به مساجد افزود: محیط آرایی و زیبایی، وسعت برزخ و وضعیت بندگان خداوند با انس و خدمت‌گذاری به مساجد مرتبط است. رسیدگی، استقرار و اقامت در مساجد سبب عاقبت به خیری در آخرت ما خواهد شد.

وی با اشاره به هم‌افزایی میان نهادهای دینی و انقلابی تأکید کرد: خدمت‌گذاری به مردم از سوی امامان جماعت به طور خاشعانه در برابر خداوند یک اصل است. چراکه شاید شامل هدایتی شوند که مخصوص افراد خاص او است. ما باید تلاش کنیم مبتنی بر آموزه‌های الهی بهترین مساجد در شهرمان را که امانتی در دست ما هستند بسازیم و به امام زمان (عج) تحویل بدهیم. چرا که تولیت اصلی مساجد ولی عصر (عج) است و ما نایب التولیه هستیم. بنابراین لازمه این کار سرعت بخشیدن به حل مشکلات و معظلات ریز و درشت بهداشتی و عمرانی مساجد است. این با امام جماعت است که مساجد آباد می‌شوند، پس باید دست امام جماعت‌هایی که فعال هستند را بدون در نظر گرفتن پست و مقام یا عنوان با داشتن نقشه راه، برنامه ریزی، بردباری و هم‌افزایی پر کنیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=8554

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.