آوین ویژه»

محراب محمدزاده مدیر امور حوزه ریاست سازمان سینمایی سوره شد روسیه از کشته شدن ۲۰۰ تروریست در سوریه خبر داد تقوا، ضامن تشخیص حق از باطل و حیات اجتماعی است تاثیر تجهیزات فرسوده بر کیفیت شن و ماسه استایل مهرداد صدیقیان و سمیرا حسن پور در اختتامیه جشنواره فیلم دریای سرخ ادامه بلاتکلیفی کارگران ساختمانی | بیمه ها همچنان قطع می شود! جذب سرمایه گذاری از اولویت‌های استان زنجان است پژمان دادخواه: آموزش هنری بدون پژوهش بی‌معناست مصوبات جلسه هیئت علمی مؤسسه مهد قرآن در سال ۱۴۰۳ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل منصوب شد وزیر علوم از یک حوزه برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در مشهد بازدید کرد خبرهای جدید از کنسرت خواننده زن در یک کاروانسرا ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﺑﺪﻧﯽ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب شد شیرجه باورنکردنی کشتی ۱۰۰ متری در آب / حالت عمودی غول فلزی در آب / عکس تحول بنیادین علوم انسانی اسلامی، نیازمند بازخوانی مفاهیم دینی است سرمربی جدید استقلال مشخص شد! استوری مدیر پرسپولیس جنجالی شد + عکس خطرات خرید بیت کوین/ بهترین ارز دیجیتال برای خرید چیست؟

0

چهره امویان را نمی‌توان تنها با ساخت یک فیلم بازسازی کرد

  • کد خبر : 91027
  • ۰۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۴
چهره امویان را نمی‌توان تنها با ساخت یک فیلم بازسازی کرد

قم- استاد حوزه علمیه قم گفت: نمی‌توان چهره امویان را تنها با یک فیلم یا سریال به درستی بازسازی کرد بلکه برای شناخت واقعی چهره آنان، لازم است تاریخ را به دقت مطالعه کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی ظهر شنبه در حرم بانوی کرامت با تأکید بر این موضوع که نمی‌توان چهره امویان را تنها با یک فیلم یا سریال به درستی بازسازی کرد، اظهار کرد: برای شناخت واقعی چهره امویان، لازم است تاریخ را به دقت مطالعه کنیم.

استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: امروز باید تاریخ حکمرانی معاویه مورد بررسی قرار گیرد تا درک شود که وی چه جنایت‌هایی مرتکب شده و چه بدعت‌هایی در دین اسلام پایه‌گذاری کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی اضافه کرد: این بدعت‌ها نه تنها به انحرافات بزرگی در دین منجر شد، بلکه تأثیرات عمیقی بر جامعه اسلامی گذاشت.

وی یادآور شد: دشمنان هزینه‌های گزافی را متحمل شده‌اند تا نام حضرت علی علیه‌السلام از تاریخ پاک شود، اما امروزه می‌بینیم که صدها اثر در مدح و وصف ایشان نوشته شده است و این آثار تنها مختص شیعیان نیست، بلکه علمای اهل سنت و حتی نویسندگان مسیحی نیز به تحریر درآورده‌اند و این نشان‌دهنده عمق و گستردگی تأثیر حضرت علی علیه‌السلام بر تاریخ و فرهنگ بشری است.

استاد حوزه علمیه قم در ادامه گفت: حضرت علی علیه‌السلام در نه جمله معروف خود، تمام حکمت‌ها را بیان کرده‌اند و اولین جمله ایشان این است که «خدایا، این عزت برای من بس که عبد تو هستم.» و این جمله به ما یادآوری می‌کند که عزت واقعی در بندگی خداوند نهفته است.

وی تصریح کرد: حضرت علی علیه السلام در ادامه می‌فرمایند: «این افتخار برای من بس که تو خدای من هستی، تو همان خدایی هستی که من دوست دارم.» که این عبارات نه تنها به عمق ایمان و عشق ایشان به خدا اشاره دارد، بلکه به ما نیز یادآوری می‌کند که ارتباط با خداوند و بندگی خالصانه، بالاترین افتخار برای هر انسانی است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=91027

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.