آوین ویژه»

طرح «مدیر انرژی خانواده» در لرستان رونمایی شد ورود ستاره فوتبال به دنیای سیاست وزیر کار شرکت‌های وابسته به این وزارت در آبادان را مکلف به اجرای طرح‌های گردشگری کند از دستکاری ژنتیکی تا بیوتروریسم؛ هشدار حمله هکرها به دی‌ان‌ای انسان! رضا گلزار در تیم ملی ماندنی شد شلیک ۳ موشک از غزه به سمت اراضی اشغالی ۱۱۵ هزار میلیارد تومان درآمد گمرکات هرمزگان به حساب خزانه واریز شد اعتبار متناسب سازی بازنشستگان کشوری افزایش یافت پرچم‌ روسیه در «کوراخوو» برافراشته شد+ فیلم ترامپ: آمریکا گنبد آهنین خود را خواهد ساخت محفل اُنس با قرآن کریم در مشهد زمان واریز یارانه نقدی بهمن ماه ۱۴۰۳ مشخص شد ۳.۵میلیارد ریال خسارت جبران خسارت حیات وحش اردبیل پرداخت شد روایت جلسه مدیران شهری با سازمان بازرسی سینمایی بود؛برخی از تغییرات مدیریتی قهری است چرا بازارها دربرابر اولین حرکت ارزهای دیجیتال ترامپ شانه خالی کردند؟ مجله آمریکایی اذعان کرد؛ اعدام ساکنان حلب به دست تحریر الشام بر اساس لیست‌های از پیش تهیه شده مصرف مازوت از فردا در نیروگاه منتظر قائم متوقف می شود فرمانده کل سپاه: مطمئن باشید از اسرائیل انتقام می‌گیریم

0

کوچکترین شهر ایران کجاست و مکان های دیدنی آن چیست؟ + عکس

  • کد خبر : 79973
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
کوچکترین شهر ایران کجاست و مکان های دیدنی آن چیست؟ + عکس

در مورد سومار کوچکترین شهر ایران در این صفحه از دلگرم بخوانید.

کوچکترین شهر ایران کجاست؟

به گزارش اقتصادآنلاین، سومار (به کُردی:سه‌ومار) شهری مرزی در بخش سومار شهرستان قصر شیرین در استان کرمانشاه ایران است. این شهر به عنوان کوچکترین ترین نقطه شهری در استان کرمانشاه و همچنین کوچکترین شهر در ایران شناخته می‌شود‌.

مرز سومار کجاست ؟

سومار یکی از شهرهای مرزی کشور محسوب می‌شود؛ مرز ایران و عراق. به همین دلیل در دوران جنگ ایران و عراق جزو نخستین مناطقی بود که از تبعات جنگ بی نصیب نماند. شهردار سومار می‌گوید: «از آنجایی که شهر سومار در منطقه مرزی با عراق قرار دارد، در دوران جنگ تحمیلی بسیاری از باغات و زمین‌های کشاورزی از بین رفت. در دهه ۱۳۷۰ دولت اعتباراتی برای سومار در نظر گرفت و در سال ۱۳۷۱ سومار از روستا به شهر تبدیل شد و شهرداری در این شهر آغاز به کار کرد.»

کوچکترین شهر ایران کجاست و مکان های دیدنی آن چیست ؟

شهری با ۳ فصل

به گفته شهردار سومار، این شهر می تواند هدف گردشگری باشد. علی فرامزی می گوید: «شهرداری سومار روزانه خدمات رسانی به شهروندان را انجام می دهد. نظافت معابر، جمع آوری و انتقال پسماند و… از جمله فعالیت های شهرداری سومار محسوب می شود.»
او اضافه می کند: «سومار دارای آب و هوایی ویژه است. به غیر از فصل تابستان که هوا در سومار به شدت گرم می شود، در فصل پاییز، زمستان و بهار هوای بسیار مطبوعی دارد. دارای طبیعت بکر است و نخلستان هایی که در شهر رویت می شود. در واقع سومار می تواند هدف گردشگران باشد.»‌

یکی از شهرهای تمیز با آب و هوای بسیار عالی در شمال غرب ایران، که حتی خیابان‌ها و معابر هم از تمیزی خاصی برخوردار هستند.

جاهای دیدنی سومار

یکی از مهم ترین مناطقی که می توانید در این شهر ببینید تپه ماهور است این تپه تمامی سطح شهری را پوشانده است شغل اغلب مردمان این منطقه دامداری و دامپروری است و برخی از اهالی به کشاورزی مشغول هستند محصولاتی که از باغ های این منطقه کشت می شود خرما، مرکبات و انگور است محصولات جالیزی در این منطقه رشد بسیار خوبی دارند همچنین این منطقه به دلیل منابع نفتی که دارد بسیار با اهمیت است و مورد توجه گردشگران قرار می گیرد.

کوچکترین شهر ایران کجاست و مکان های دیدنی آن چیست ؟

بازارچه سومار کجاست؟

بازارچه‌ مرزی سومار در مرز مشترک ایران و عراق و در حومه‌ شهر سومار قرار دارد که از بخش‌های شهرستان قصرشیرین است.

فاصله‌ بازارچه‌ سومار از خود شهر سومار نزدیک به پنج کیلومتر، از شهرستان گیلان‌ غرب حدود هفتاد کیلومتر، از شهر کرمانشاه نزدیک به دویست‌ و بیست کیلومتر و از شهر بغداد حدود صد و هفتاد کیلومتر است.

جمعیت سومار چقدر است ؟

بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ جمعیت این مکان ۱۸۰ نفر (۹ خانوار) بوده‌است؛ که با این حساب، این شهر جزو ۱۰ شهر دارای کمتر از ۱۰۰۰ نفر جمعیت در ایران است.

کوچکترین شهر ایران کجاست و مکان های دیدنی آن چیست ؟

بمباران شیمیایی

نخستین بار در ۱۸ دی‌ماه ۱۳۵۹ شهر سومار مورد حملهٔ شیمیایی ارتش بعث عراق قرار گرفت.[نیازمند منبع] ارتش بعث عراق سومار را در ۱۶ مهر ۱۳۶۶ مورد حملهٔ شیمیایی قرار داد که شمار زیادی از ساکنان آن کشته شدند.

آزادسازی سومار

سومار در تاریخ ۸ مرداد ۱۳۶۷ به‌طور کامل از دست نیروهای عراقی آزاد شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=79973

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.