آوین ویژه»

رشد ۱۳ درصدی جابه‌جایی مسافر در زنجان وزیر خارجه ژاپن در سفری غیرمنتظره وارد کی‌یف شد ۱۰۰ هکتار از انهار کشاورزی لنگرود لایروبی می‌شود بمب زمستانی استقلال، اسطوره پرسپولیس است! سوال روز چهارم مسابقه زندگی با آیه‌ها استان چهارمحال و بختیاری شاخص بورس ۶۲هزار واحد دیگر رشد کرد حمله موشکی بالستیک از یمن به سرزمین‌های اشغالی انجمن صنایع لبنی: قیمت لبنیات تدریجی افزایش یافته است تیراندازی انحرافی جنایت را پنهان کرد؛ مظنون چه کسی است؟ ۱۱ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به حمص ریپل در آستانه شکست مقاومت ۳.۳۰ دلار/ انفجار قیمت ریپل ادامه دارد؟ مصدومیت شدید مدافع استقلال/ ستاره آبی‌ها بازی ملوان را ازدست داد؟ رمز ارز‌ها اجتناب‌ناپذیرند، باید تغییرات را بپذیریم توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ راهکار استان مرکزی برای کاهش مازوت‌سوزی دومین استیضاح رئیس‌جمهور کره‌جنوبی صدور حکم بازداشت رئیس‌جمهور این کشور/ ماجرا چیست؟ تمدید مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۳ ساعت ۱:۲۰ به وقت حاج قاسم

0

چراغ سبز ایران به ترانزیت بین‌المللی

  • کد خبر : 102804
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۱
چراغ سبز ایران به ترانزیت بین‌المللی

مدیرعامل راه‌آهن با تشریح ظرفیت‌های حمل و نقل و لجستیک ریلی ایران، شرکت‌های علاقه‌مند را به استفاده از این مسیر برای حمل و نقل کالا دعوت کرد.

به گزارش بازار، جبارعلی ذاکری، مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به موقعیت استراتژیک ایران، اتصال شبکه ریلی کشور به کشورهای آسیای میانه (از سرخس و اینچه برون)، ترکیه (رازی)، پاکستان (میرجاوه)، امتداد آن تا روزنک افغانستان و شلمچه عراق را از جمله مزایای ترانزیت از طریق ایران برشمرد.

وی همچنین اتصال شبکه ریلی به بنادر مهم جنوبی (بندرعباس، امام خمینی (ره)، خرمشهر) و شمالی (امیرآباد، کاسپین) و در دست ساخت بودن اتصال به بنادر چابهار و انزلی را مورد تاکید قرار داد.

معاون وزیر راه و شهرسازی، کریدور شمال ــ جنوب، کریدور جنوبی راه ابریشم، کریدور KTI، آلماتی ــ بندرعباس، آلماتی ــ تهران ــ استانبول و ITI را از مهمترین کریدورهای بین المللی عبوری از ایران دانست و از تلاش راه‌آهن برای عملیاتی کردن هرچه بیشتر این مسیرها خبر داد.

وی با اشاره به سرعت بالای انتقال کانتینرهای ترانزیتی از مرزهای سرخس و اینچه برون به بندرعباس (حداکثر ۵ روز)، فعال بودن شاخه شرقی کریدور شمال ــ جنوب و تردد مستمر قطارهای کانتینری از روسیه به بندر شهید رجایی (۱۵ روزه) را نمونه‌ای از این تلاش‌ها عنوان کرد.

ذاکری همچنین با اعلام پیشرفت پروژه ریلی زاهدان – چابهار و بهره‌برداری از آن تا پایان سال ۲۰۲۶، بر نقش مهم این خط آهن در ترانزیت کالا بین شمال و جنوب و اتصال هند به افغانستان و آسیای میانه تاکید کرد.

مدیرعامل راه‌آهن، از سرگیری حرکت قطارهای کانتینری باری چین به ایران از سال گذشته و پیوستن راه‌آهن‌های ازبکستان و ترکیه به این مسیر را تحولی مهم در احیای مسیر تاریخی جاده ابریشم از طریق ریل دانست و آمادگی راه‌آهن ایران را برای گفت‌وگو با شرکت‌های لجستیکی و صاحبان کالا جهت تسهیل حمل و نقل از مسیر ایران اعلام کرد.

ذاکری خاطرنشان کرد: شبکه ریلی ایران، آمادگی ترانزیت ۱۵ میلیون تن بار ترانزیتی شمال به جنوب را دارد و برای برنامه میان مدت نیز برنامه افزایش تا ۲۵ میلیون تن با تکمیل شبکه و توسعه خطوط را در دستور کار قرار داده است.

برگزاری اجلاس چند جانبه برای تعیین تعرفه مشترک بین کشورها در کریدورهای شمال ــ جنوب، استفاده از ظرفیت موجود شبکه ریلی کشورها از طریق فعال‌تر شدن شرکت‌های فورواردری با تعریف برنامه‌های میان مدت و بلند مدت برای افزایش ظرفیت حمل کالا و تدوین برنامه مشترک بارهای صادراتی، وارداتی و ترانزیتی بین کشورها و پیش بینی میزان بار آنها و مقصد نهایی؛ از جمله پیشنهادات مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=102804

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.