آوین ویژه»

اتفاق عجیب در تمرین استقلال ۲ فوتی بر اثر برخورد ۲ دستگاه موتورسیکلت در قم عبور ضریب گازرسانی استان کرمانشاه از ۹۹ درصد گزارش خبرنگار مهر از روند ارائه خدمات نوروزی در بیمارستان اسلامشهر پایان ماراتن ۱۰ روزه؛ از نارضایتی خبرنگاران تا نامزدهایی که بحث‌برانگیز شدند! انسان در همه ابتلائات باید از امام زمان(عج) استمداد بطلبد اولاف اسکوگ، جانشین انریکه مورا کیست؟ مقابله با کانون‌های ریزگرد قم نیازمند ۲/۶ همت اعتبار است فیدان: اولویت ترکیه پایان‌دادن به داعش و پ.ک.ک در سوریه است قیمت طلا سقف تاریخی را شکست + جدول (۹ فروردین) پاسخ قاطع ایران به اتهامات جدید آمریکا آموزش‌های مهارتی در توسعه کردستان و اشتغالزایی نقش دارد مشاور انتخاباتی ترامپ وزیر خزانه‌داری شد/ اسکات بسنت کیست؟ شیفتگی جامعه امروز را کور کرده است؛ الاغ‌هایی که عاشق طاووس شدند! مسافران شمال از محور فیروزکوه برگردند؛بازگشت را به فردا صبح بیاندازید وضعیت پرداخت سود به حساب مردم | کدام سپرده بانکی سود بیشتری دارد؟ کرملین: «پوتین» قصد دیدار با «ترامپ» و «شولتز» را ندارد استعداد اقلیمی ما توانایی صادرات انرژی سبز را دارد

0

هدایت آب‌های سطحی به سمت آبخوان‌ها و صنعتی سازی ساختمان؛ ۲ راهکار جلوگیری از فرونشست

  • کد خبر : 106175
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۶
هدایت آب‌های سطحی به سمت آبخوان‌ها و صنعتی سازی ساختمان؛ ۲ راهکار جلوگیری از فرونشست

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از هدایت آب‌های سطحی در جهت حفظ آبخوان‌ها و همچنین صنعتی سازی ساختمان، به عنوان دو راهکار اساسی برای جلوگیری از  بحران فرونشست یاد کرد.

به گزارش بازار، غزال راهب، رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، عصر چهارشنبه در خاتمه مراسم بزرگداشت روز معمار در جمع خبرنگاران با اشاره به چالش فرونشست‌ها در کشور افزود: امروز طرح‌های جامع شهری در کشور باید به سمتی برود که سطح آبخوان‌های ما کاهش نیابد.

وی بیان داشت: در عین حال باید راهکارهای شهرسازی اندیشیده شود تا بتوانیم آب‌های سطحی را در جهت حفظ آبخوان‌ها هدایت کنیم.

راهب در ادامه بر لزوم کاهش مصرف آب در ساختمان‌ها و طی فرایند ساخت و ساز تاکید کرد و گفت: این مهم با صنعتی‌سازی و استفاده از روش‌های خشک در ساخت و ساز محقق خواهد شد. به این ترتیب با استفاده از دانش معماری می‌توانیم مصرف آب را در ساختمان‌ها کاهش دهیم.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: موضوع دیگر پایش فرونشست است که در این مرکز انجام می‌شود تا ساخت و ساز در اراضی و زمین‌هایی که در معرض فرونشست هستند، انجام نشود.

وی تاکید کرد: راهکار دیگر مقاوم سازی ساخت و سازها در مکان‌هایی است که در معرض فرونشست قرار دارند و در این راستا دستورالعمل‌هایی را در دست تدوین داریم.

راهب یادآور شد: امروز کمتر از ۱۰ درصد ساخت و سازهای ما صنعتی‌سازی شده‌اند که قرار است در برنامه هفتم پیشرفت به ۱۵ درصد برسیم.

وی اضافه کرد: سال گذشته ۳۰ فناوری در این زمینه تایید شده و در مجموع تاکنون ۱۰۰ فناوری را به تایید رسانده‌ایم.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تاکید کرد: روش‌های صنعتی‌سازی که مورد تعیین این مرکز باشد، قابلیت استفاده در ساخت و سازها را دارد.

وی در پاسخ به ایرنا، با اشاره به مطرح شدن موضوع انتقال آب دریا به شهرهایی همچون تهران که در معرض خطر فرونشست هستند، گفت: این موضوع همواره به عنوان یکی از راه حل‌ها ذکر می‌شود و در این زمینه سازمان حفاظت محیط زیست به بررسی می‌پردازد.

ناترازی انرژی

راهب همچنین با اشاره به موضوع ناترازی انرژی، افزود: در حوزه شهرسازی طرح‌های جامع باید با نگاه مناسب‌سازی مصرف انرژی و سازگاری با بوم شکل بگیرد. همچنین نوع منطقه‌بندی قطعات و بلوک‌های شهری باید در نظر گرفته شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در حوزه معماری نیز رعایت مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان و طراحی‌های مبتنی بر بوم موثر خواهد بود و در مجموع باید ساز و کار اجرای مقررات ملی ساختمان طراحی و تدوین شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=106175

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.