آوین ویژه»

پزشکی قانونی با کمبود نیرو و اعتبارات مواجه است امام جمعه سیریک: عدالت در توزیع امکانات ورزشی رعایت شود پیش‌بینی بارش برف و یخبندان در همدان رونمایی از تیزر «فریاد» در آستانه ورود به فجر چهل‌وسوم قفل هراز و کندوان؛ ترافیک سنگین است بارش رگباری باران در برخی مناطق استان مرکزی مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه قرآن و حدیث تهران برگزار می شود بهترین زمان سفر به کردستان / معرفی جاهای دیدنی کردستان + عکس قتل عام بیش از ۱۰۰ تن در حمله به اردوگاه «دارفور» سی‌امین دوره مسابقات قرآن کریم روستایی و عشایری کشور برگزار می شود رشد ۱۰۰ درصدی ارزش معاملات فرابورس در بهمن‌ماه برف و باران فردا در تهران «دره پروانه‌ها» و معرفی کسی که میراث‌دار زبان گیلکی است فوری / زمان دقیق واریز عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد اسکار برای مراسم ۲۰۲۶ مجری تکراری انتخاب کرد سفارت لبنان در سوریه بازگشایی می‌شود تقویت حضور رسانه‌ها در بخش معدن؛ زمینه‌ساز تحقق اهداف کلان روایت ساخت فیلم «عزیز» در گیلان؛ ماجرای عاشقانه مادری که آلزایمر دارد

1

رکورد ترانزیت زمینی ۲۵ درصد از هدف‌گذاری سال اول برنامه هفتم جلوتر است

  • کد خبر : 106647
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۶
رکورد ترانزیت زمینی ۲۵ درصد از هدف‌گذاری سال اول برنامه هفتم جلوتر است

معاون دفتر حمل‌ونقل بین المللی و ترانزیت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: ۱۷.۵ میلیون تن بار ترانزیتی در سال ۱۴۰۳ از مبادی مرزی کشور عبور کرده است.

به گزارش بازار از وزارت راه و شهرسازی، حمید محمدی روز پنجشنبه اظهار کرد: این دومین سالی است که رکورد ترانزیت شکسته می‌شود. رکورد ترانزیت جاده‌ای در سال ۱۴۰۲ معادل ۱۴.۷۵ میلیون تن بود و سال گذشته به ۱۷.۵ میلیون تن رسید.

وی افزود: عملکرد ترانزیت جاده ای و ریلی نسبت به برنامه هفتم پیشرفت که ۱۶ میلیون تن در سال اول برنامه پیش‌بینی شده، ۲۵ درصد بیشتر است.

محمدی با اشاره به رویکرد دیپلماسی حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی با کشورهای همسایه گفت: کاهش عوارض جاده‌ای با کشورهای ترکمنستان، قطع عوارض پرداختی ناوگان ایرانی برای ورود به ازبکستان به مدت یک سال، افزایش مبادله برگه تردد با کشورهای همسایه از جمله اقدام‌های انجام شده در این حوزه است.

معاون دفتر حمل‌ونقل بین المللی و ترانزیت سازمان راهداری به اقدام‌های سخت افزاری و نرم افزاری اشاره کرد و گفت: با انجام اقدام‌هایی چون فعالسازی سامانه جامع بین المللی، نوبت دهی سیستمی ناوگان حمل و نقل جاده ای در پایانه‌ها، بستر فعالیت را برای بخش خصوصی ایجاد کرده‌ایم.

محمدی با اشاره به برنامه این سازمان برای حفظ رکورد کنونی ترانزیت خاطرنشان کرد: در حوزه زیرساخت مشکلی وجود ندارد و سال گذشته حدود ۶۰۰ میلیون تن کالا از جاده‌های کشور جابه‌جای شده است.

وی ادامه داد: برای دستیابی به هدف‌گذاری ترانزیت ۴۰ میلیون تن کالا باید فرآیندهای مرزی کشور تغییر کند و از تمرکز در نقطه صفر مرزی اجتناب شود.

معاون دفتر حمل‌ونقل بین المللی و ترانزیت بر لزوم روان‌سازی تردد و جلوگیری از ایجاد توقف‌ها در نقاط مرزی تاکید کرد و گفت: توسعه پارکینگ نیز راهکار مناسبی نیست. بلکه این فرایندها باید در پسکرانه مرزی سپری شوند.

محمدی با بیان اینکه ۳۲ پایانه مرزی مصوب و ۲۶ پایانه مرزی فعال تحت نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قرار دارند، گفت: امکانات مناسبی با سرمایه گذاری گسترده در این پایانه‌ها فراهم شده است و در صورتی که اراضی مورد نیاز از سوی سایر دستگاه‌ها به پایانه‌های مرزی اختصاص یابد، نسبت به توسعه زیرساخت‌ها و امکانات اقدام می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=106647

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.