آوین ویژه»

پیش‌بینی جایگزینی بیش از ۲۹۸ هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت فرسوده در سال آینده دعا بعد از نماز واجب در ماه مبارک رمضان تغییر غیرمنتظره پرسپولیس مقابل خیبر خرم‌آباد/ خروج ۴ نفر قطعی شد «هوش مصنوعی» چالش اصلی رسانه‌ها خواهد شد آیین نامه هفته پژوهش به استانداران ابلاغ شد پیروزی ایران مقابل امارات/ یوزها در یک امتیازی جام جهانی استقلال و خودباوری مورد توجه قشر دانشجو باشد تمدید مهلت پرداخت اجاره‌بهای خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه ادارات و مدارس لرستان تعطیل اعلام شد پایه‌گذاری یک فرهنگ با تاکید بر رأی مردم توسط امام خمینی بیش از یک سوم مستأجران ایرانی درگیر فقر مطلق هستند روایت اهالی ورزش از میراث جهان پهلوان تختی پزشکیان: برخی سعی می‌کنند تقصیرات را گردن وزیر اقتصاد بیاندازند/نباید در میدان دشمن بازی کنیم هنرمندان باید حافظ ارزش‌های اسلامی و ایرانی باشند خدمت بانکها به کارمندان و کارکنان خود!| شرکت ها و مراکز تولید با ۴۰ درصد ظرفیت کار می کنند مهارت‌آموزی بیش از ۲۷ هزار نفر از زنان سرپرست خانوار در گلستان چهار مدرسه در شهر بنت احداث می شود روز شلوغ جشنواره «سینماحقیقت» با حضور چهره‌های خاص

1

همکاری مشترک ارتقای فنی و آموزشی صنعت هوایی کشور کلید خورد

  • کد خبر : 106994
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
همکاری مشترک ارتقای فنی و آموزشی صنعت هوایی کشور کلید خورد

در نشستی با حضور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و فرمانده نیروی هوایی ارتش، مسیر همکاری مشترک فنی و آموزشی میان بخش‌های غیرنظامی صنعت هوانوردی کشور آغاز شد.

به گزارش بازار، در نشستی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، مسیر همکاری مشترک فنی و آموزشی میان بخش‌های غیرنظامی صنعت هوانوردی کشور آغاز شد. هدف این همکاری، توسعه ظرفیت‌ها و ارتقای جایگاه صنعت هوانوردی غیرنظامی با تکیه بر توان داخلی و تعامل سازنده بین نهادهای حاکمیتی است.

در این نشست، حسین پورفرزانه با تشریح ارکان اصلی توسعه صنعت هوانوردی شامل «ناوگان»، «فرودگاه»، «صنایع پشتیبان» و «نیروی انسانی»، تأکید کرد: شکوفایی این صنعت بدون سرمایه‌گذاری مردم‌پایه و استفاده از ظرفیت نیروی انسانی متخصص در زمینه تولید، تعمیر و تأمین قطعات پرنده‌ها میسر نخواهد بود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، با اشاره به اهمیت ناوگان هوایی به عنوان ویترین صنعت، گفت: توسعه ناوگان، به‌ویژه ناوگان باری، در پاسخ به رشد تجارت الکترونیک و نیاز به لجستیک سریع، می‌تواند موقعیت ایران را در زنجیره تأمین منطقه‌ای و جهانی تقویت کند.

وی افزود: سازمان هواپیمایی کشوری با اصلاح آیین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌های مرتبط با تأمین شرکت‌های خدمات هوایی و راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری هوایی، در مسیر رفع موانع سرمایه‌گذاری گام برداشته است.

پورفرزانه در ادامه، با اشاره به جایگاه فرودگاه‌ها به عنوان دروازه‌های کشور، اظهار کرد: در دهه‌های اخیر، فرودگاه‌های کشور با چالش‌هایی ساختاری و مدیریتی مواجه بوده‌اند. اما سازمان هواپیمایی کشوری با استناد به ماده ۵۷ قانون برنامه هفتم توسعه، در نظر دارد با تقویت حضور بخش خصوصی، سطح خدمات فرودگاهی را ارتقا داده و زمینه سوددهی پایدار آن‌ها را فراهم سازد.

وی در ادامه، «صنایع پشتیبان» را قلب تپنده پایداری صنعت هوانوردی خواند و گفت: بدون زیرساخت‌های فنی، مهندسی، لجستیکی و فناوری اطلاعات، تحقق توسعه پایدار در این صنعت ممکن نیست. در همین راستا، ایجاد مرکز اقتصاد دانش‌بنیان و مقابله با تحریم در دستور کار قرار گرفته تا با تجمیع نیازهای ناوگان و فرودگاه‌ها، شناسایی ظرفیت‌های داخلی و تسهیل جذب سرمایه‌گذاران در حوزه طراحی، ساخت و تأمین قطعات، مسیر خودکفایی و توسعه هموار شود.

پورفرزانه در بخش پایانی سخنان خود، «نیروی انسانی» را بنیادی‌ترین رکن صنعت هوایی دانست و تأکید کرد: سازمان هواپیمایی کشوری با احیای دانشکده صنعت هواپیمایی و تعریف دروس و رشته‌های مورد نیاز در دانشگاه‌ها، در مسیر تربیت نیروی متخصص گام برداشته است. همچنین با برنامه‌ریزی برای تأسیس پژوهشکده تخصصی صنعت هوانوردی و توسعه مراکز آموزشی در سراسر کشور با محوریت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، به دنبال ارتقای سطح دانش و مهارت نیروی انسانی است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=106994

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.