آوین ویژه»

توافق‌نامه همکاری میان بسیج علمی کشور و پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد چالش بیمه کارگران ساختمانی | چرا سازمان تامین اجتماعی قانون را اجرا نمی کند؟ دنبال نوآوری خاصی در «جبهه» نبودیم! «نشنال اینترست»: آمریکا به فکر فرار از دریای سرخ است فراخوان ثبت‌نام در انتخابات اتحادیه کشوری سوخت‌های جایگزین، CNG و خدمات وابسته گوهرشاد نه تنها واقف بلکه بانویی مجاهد در راه ولایت بود «سندباد» در سواحل مصر غرق شد؛ جزئیات حادثه‌ زیر دریا با ۶ قربانی روس مشکلات شهرستان عسلویه رفع شود دو روی سکه نمادهای پتروشیمی‌/ بازگشایی پتروشیمی‌ها موتور بورس را روشن می‌کند؟ سرمایه گذاری خارجی همراه خود تکنولوژی و بازار مصرف می‌آورد رهبر انقلاب: خون‌هایی که برای دفاع از حرم ریخته شده هدر نرفت چالش‌ها و موفقیت‌های برنامه «سر سفره خدا» برای کودکان و نوجوانان صنعت برق و توانیر به دنبال ایجاد مدل‌های جدیدی در بخش توزیع است کنایه آذری جهرمی درباره بیکار بودن خودش + فیلم سرمایه‌گذاری برای تولید؛ اولویت نخست شهرستان ری در سال جدید فلاسفه ایرانی حتی سهروردی و ملاصدرا تحت تأثیر فارابی بوده اند صفاشهر سردترین منطقه استان فارس تردد در محور هراز برقرار است

0

سهم توسعه حمل و نقل هوایی از کل اعتبارات عمرانی کمتر از نیم درصد

  • کد خبر : 112943
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۲
سهم توسعه حمل و نقل هوایی از کل اعتبارات عمرانی کمتر از نیم درصد

مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: سهم توسعه حمل و نقل هوایی از کل اعتبارات عمرانی کمتر از نیم درصد بوده و توجه به توسعه حمل و نقل جاده‌ای معطوف شده است.

به گزارش بازار، زهرا بختیاری مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه پیشینه صنعت هوانوردی در ایران به سال ۱۳۰۴ هجری شمسی بازمی‌گردد، زمانی که حق انحصاری تأسیس شبکه پروازی به شرکت هواپیمایی یونکرس آلمان واگذار شد گفت: صنعت هواپیمایی به عنوان یکی از مهم‌ترین حوزه‌های فناوری با سطح پیچیدگی بالا، با چالش‌های زیادی مواجه است. تحریم‌ها و محدودیت‌های مستقیم و غیرمستقیم، یکی از دشواری‌های عمده در راستای توسعه این صنعت به شمار می‌رود و برخی کارشناسان بر این باورند که تحریم‌های طولانی‌مدت باعث ایجاد چشم‌انداز منفی نسبت به صنعت هوانوردی شده است.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش یاتا در سال ۱۹۳۷، ایران در زمینه خدمات بین‌المللی و داخلی در حوزه جابه‌جایی و حمل مسافر و بار هوایی، تقریباً در سطحی همپای ترکیه و بالاتر از عربستان قرار داشت. رویکردهای حاکم بر حمل و نقل هوایی و کمبود آینده‌نگری برای این صنعت نشان‌دهنده عدم وجود استراتژی و اهداف مشخص است.

او بیان کرد: توسعه نامتوازن بخش حمل و نقل و سهم پایین حمل و نقل هوایی از بودجه‌های سالانه، در مقایسه با سایر اشکال حمل و نقل مدرن، مشهود است. به عنوان مثال، سهم توسعه حمل و نقل هوایی از کل اعتبارات عمرانی کمتر از نیم درصد بوده و توجه بیشتری به توسعه حمل و نقل جاده‌ای معطوف شده است.

علاوه بر این، بخش حمل و نقل هوایی نیز، تمرکز بر ساخت فرودگاه‌ها بر توسعه ناوگان و تجهیزات غالب شده است. خرید و فروش هواپیما و قطعات آن یک امر انحصاری است که تحت تأثیر شرایط جهانی و بین‌المللی این صنعت قرار دارد. صنعت هواپیمایی به دلیل حاکمیت قوانین و مقررات بین‌المللی و نیز سازمان‌های جهانی مانند ایکائو و یاتا، یک صنعت بین‌المللی محسوب می‌شود. این صنعت همچنین یکی از پیشرفته‌ترین صنایع دنیا و در زمره صنایع های‌تک قرار دارد که در لبه فناوری قرار دارد.

متأسفانه در متن برنامه هفتم توسعه، به صنعت هوانوردی و مسائل مرتبط با آن توجه جدی نشده است. به نظر می‌رسد که در این برنامه، کلی‌گویی در خصوص الزامات صنعت هوانوردی صورت گرفته و پیشنهادات اجرایی مبتنی بر داده‌های ملموس دیده نمی‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=112943

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.