آوین ویژه»

عرضه میوه شب عید و خرما ۲۰ درصد پایین‌تر از نرخ بازار پاسداشت چهره و آثار مکتوب رسول جعفریان برگزار می شود ممنوعیت کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ میلیارد ریال کتاب در مناطق محروم کشور توزیع می‌شود حذف ۳ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های بروجرد دیدار نوروزی وزیر علوم با دانشگاهیان برگزار شد محمد البشیر مامور تشکیل دولت انتقالی سوریه شد خودرو به بورس کالا پناه آورد؟ ۴ هزار راس دام سنگین فهرج واکسینه می‌شوند «شرور» و «مجمع کاردینال‌ها» برنده جایزه طراحی لباس سال شدند عبدالعاطی: با تلاش برای اخراج فلسطینیان از سرزمینشان مخالفیم علت انفجار در حرم حضرت علی مشخص شد مجتمع کاهش آسیب های اجتماعی«شوق زندگی» در ارومیه افتتاح شد تلاش برای سرمایه گذاری و اشتغال در کهگیلویه و بویراحمد شهریه دانشگاه آزاد باید در راستای ارتقای آموزش خرج شود مسابقه نوزدهم «زندگی با آیه‌ها» در یزد؛ پاسخ روز هجدهم و برندگان ارائه ۸ پیشنهاد در راستای رفع ناترازی‌های انرژی فولادی‌ها عاطفه سعیدی‌نژاد:کارآفرینی به طور جدی از سوی بانوان دنبال شود

0

شرکت هواپیمایی مشترک بین کردستان ایران و سلیمانیه ایجاد شود

  • کد خبر : 114496
  • ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲
شرکت هواپیمایی مشترک بین کردستان ایران و سلیمانیه ایجاد شود

معاون‌ هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: با توجه به ظرفیت موجود می طلبد شرکت هواپیمایی مشترک بین کردستان ایران و سلیمانیه اقلیم کردستان عراق تشکیل شود.

به گزارش بازار، ارسلان ازهاری در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کردستان در حاشیه نشست مشترک استانداران استان های هم مرز جمهوری اسلامی ایران و چهار استان اقلیم کردستان عراق در سنندج اظهار کرد: پرواز سنندج به سلیمانیه ۲۰ دقیقه زمان می برد لذا در قالب شرکت هواپیمایی مشترک می توانیم از این فرصت در راستای تقویت بیشتر ارتباطات طرفین بهره بگیریم.

وی یکی از خواسته های روسای اتاق های بازرگانی چهار استان اقلیم کردستان عراق را تشکیل کمیته مشترک ویژه بررسی مشکلات و مسائل طرفین خواند و افزود: بی شک یکی از دستاوردها و اقدامات این نشست در سنندج مصوبه تشکیل این کمیته است.

معاون‌ هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان ادامه داد: قبل از سرنگونی صدام هیچ گونه زیرساختی بین کردستان ایران و اقلیم کردستان وجود نداشت و بعد از نشست های مکرر و امضای تفاهم نامه هایی بین دو طرف، اقدامات و فعالیت های زیادی در راستای برقراری ارتباطات فرهنگی و اقتصادی انجام شد.

ازهاری میزان مبادلات تجاری انجام شده در مرز بین المللی باشماق مریوان در سال گذشته را ۵.۵ میلیارد دلار خواند و اظهار کرد: طرح ساماندهی مرز باشماق در حال اجرا است که با اتمام آن وسعت این مرز افزایش و زیرساخت های آن هم بهبود می یابد.

وی یکی از مهمترین بسترهای سرمایه گذاری در استان را وجود منطقه آزاد بانه – مریوان دانست و بیان کرد: این منطقه اولویت استان برای سرمایه گذاری خارجی است که می طلبد با نگاه ویژه به آن پرداخته شود.

معاون‌ هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با اشاره به اینکه بارها درخواست تشکیل شرکت حمل و نقل مشترک داده شده است، گفت: ما آمادگی تشکیل این شرکت را داریم تا خودروهای اقلیم کردستان براحتی بتوانند به هر نقطه از ایران به شرط تضمین بیمه و مهارت فنی رانندگانشان تردد کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=114496

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.