آوین ویژه»

فوری | قیمت دلار باز خطرناک شد بزرگ‌ترین مشکل گردشگری مشهد نبود مدیریت واحد برای امور زائران خارجی است ان‌بی‌سی: پنتاگون برای خروج کامل نظامیان آمریکا از سوریه آماده می‌شود شهادت ۲ فلسطینی در توحش صهیونیست ها به رفح چالش‌های جرم‌انگاری در ایران و تأثیر آن بر امنیت ملی روایت الجزیره از جزئیات کنفرانس گفتگوی ملی سوریه پیش بینی مهم بورس فردا با صعود انفجاری امروز (۲۵ آذر) ۳۲ همت طلب گندمکاران پرداخت نشد نجات یکی از کوهنوردان گرفتار شده در وارنگه‌رود کارگردان نمایش «ضامن»: بردن رویدادها به استان‌ها موجب تمرکززدایی از تهران می‌شود آغاز صدور تاییدیه همتا برای آیفون‌های وارداتی پیش از ۱۷ آبان رویکرد امروز دشمنان جنگ ترکیبی و تبلیغاتی است رد سفید به جا مانده از هواپیما در آسمان نشانه چیست؟ توضیحات دانشگاه صنعتی اصفهان درباره حادثه آتش‌سوزی در خوابگاه دانشجویان جشنواره تئاتر عروسکی مبارک در شرایط گل و بلبل برگزار نمی‌شود! محورهای هراز و کندوان مسدود است بازیگران سریال «اجل معلق» معرفی شدند جزئیات مذاکرات آتش بس در غزه از نگاه رسانه‌های صهیونیست

0

نوسازی ناوگان و بومی‌سازی تعمیرات؛ صنعت هوانوردی در مسیر تحول

  • کد خبر : 115234
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۶
نوسازی ناوگان و بومی‌سازی تعمیرات؛ صنعت هوانوردی در مسیر تحول

با ورود دو فروند هواپیمای ایرباس A۳۳۰ به ناوگان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما)، مجموعه اقداماتی در بخش‌های مختلف به‌ ویژه مجموعه مهندسی و تعمیرات انجام شد.

به گزارش بازار از روابط عمومی هما، محمدرضا حسن‌بوذری، معاون مهندسی و تعمیرات “هما” با اشاره به اهمیت مدیریت تغییرات در پی ورود این هواپیماها گفت: با ورود دو فروند هواپیمای A۳۳۰ به ناوگان، مدیریت تغییرات امری ضروری بود. بررسی کامل مستندات فنی، انجام تعمیرات مورد نیاز، تأمین قطعات یدکی از طریق شبکه داخلی و بین‌المللی و هماهنگی‌های لازم با سازمان هواپیمایی کشوری برای اخذ مجوزهای عملیاتی از جمله مراحل کلیدی این فرآیند بود.

وی با تأکید بر نقش محوری مجموعه مهندسی و تعمیرات در ارتقای توان تعمیراتی کشور، افزود: در راستای اهداف برنامه توسعه هفتم، صنعت هوانوردی کشور با تمرکز بر نوسازی ناوگان، کاهش وابستگی به تأمین‌کنندگان خارجی و افزایش ظرفیت تعمیراتی، گام‌های جدی در این مسیر برداشته است.

بوذری تصریح کرد: مهندسی و تعمیرات هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با بهره‌گیری از توان داخلی، موفق شده است زیرساخت‌های تعمیراتی را به سطحی برساند که امکان اجرای عملیات تعمیر بدون نیاز به ارسال قطعات به خارج از کشور فراهم شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این راستا، گفت: بومی‌سازی فرآیندهای تعمیراتی برای قطعات حیاتی مانند موتورهای هواپیما، سیستم‌های مکانیکی و اویونیکی از جمله این اقدامات است.

معاون مهندسی و تعمیرات هما اظهارداشت: این دستاورد موجب شده مهندسی و تعمیرات بتواند بدون اتکا به شرکت‌های خارجی، عملیات پیچیده‌ای مانند تعمیر موتورهای ناوگان را به‌طور کامل در داخل کشور انجام دهد؛ گامی که نقش مهمی در تحقق شعار “ما می‌توانیم” ایفا کرده است.

وی افزود: در کنار انجام اقدامات مربوط به ورود هواپیماهای جدید، موضوعات تعمیراتی دیگری نیز در سال جاری وجود داشت که مهندسی و تعمیرات با موفقیت از آن‌ها عبور کرد. یکی از این موارد، آماده‌سازی ناوگان برای عملیات حج ۱۴۰۴ بود.

بوذری در ادامه به یکی از مهم‌ترین پروژه‌های فنی سال جاری اشاره کرد و گفت: تعمیر و آماده‌سازی ۱۱ دستگاه موتور توسط متخصصان توانمند داخلی، نقطه عطفی در تاریخ تعمیرات این مجموعه بود. این پروژه در چندین مرحله شامل بررسی اولیه، جداسازی قطعات، بازسازی، مونتاژ و تست عملکردی با دقت بالا به سرانجام رسید.

وی در پایان تأکید کرد: با اجرای این پروژه‌ها، چشم‌انداز آینده صنعت هوانوردی کشور روشن‌تر شده است. افزایش بهره‌وری تعمیراتی، توسعه خطوط پروازی داخلی و بین‌المللی و کاهش وابستگی به تأمین‌کنندگان خارجی از اهداف کلیدی هستند که در مسیر تحقق خودکفایی و توسعه پایدار صنعت هوانوردی، نقشی حیاتی ایفا می‌کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115234

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.