آوین ویژه»

کشف کالای قاچاق در پلدختر انصاری: قرار نبود با توقف مازوت‌سوزی آلودگی برطرف شود برنامه تلویزیونی که مانع خودکشی شد؛ زیر میز قانون نزنیم! ارتش هند یک موشک مافوق‌صوت بومی آزمایش کرد گورستان تانک‌های مرکاوا در لبنان؛ صحنه‌های جنگ ۲۰۰۶ تکرار شد شرکت های نفتی و صنایع به مسئولیت های اجتماعی عمل کنند هواشناسی ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ | بارش باران در ۱۹ استان تامین و تولید کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی بدون مشکل ادعای وال استریت ژورنال درباره انتخاب رهبر جدید حماس جدول واریز حقوق بازنشستگان در دی ماه ۱۴۰۳ | ۳ واریزی مهم در راه است جزئیات جدید از خرید املاک توسط افغانستانیها با حربه ثبت شرکت تلاش برای حل مشکلات مردم از اولویت‌های کاری است خودروهای شیشه دودی معضل قاچاق چوب است پزشکیان: به سرعت کریدور ریلی منطقه را تکمیل می‌کنیم تا مکمل ظرفیت‌های دریایی بوشهر باشد بهره‌برداری از ایستگاه پایش آنلاین هوا در شهرک پتروشیمی مکران شاخص بورس ۱۸هزار واحد افت کرد کرمانشاه قطب صادرات صنایع‌دستی کشور می شود کاهش ۷۰ درصدی سطح کشت سویا در آزادشهر؛ کم‌آبی بزرگ‌ترین چالش کشاورزان

1

زیان ۲۶۰۰ میلیارد تومانی راه آهن در بخش مسافری

  • کد خبر : 16027
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲
زیان ۲۶۰۰ میلیارد تومانی راه آهن در بخش مسافری

معاون شرکت راه آهن با با اعلام این‌که میزان سرمایه‌گذاری در حوزه لجستیک و زیرساخت در کشور قابل قبول نیست، گفت: راه آهن سال گذشته ۲۶۰۰ میلیارد تومانی در بخش مسافری زیان دید.

به گزارش بازار، داوود طالبی اظهار کرد:صنعت ریلی یکی از بخش‌های بسیار مهم، حساس و حیاتی برای توسعه و پیشرفت کشور است و چنانچه زیرساخت‌های حمل‌ونقلی در یک کشور فعال نباشد، هیچ خدمت و تولیدی در آن کشور امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در سیاست‌های کلی ابلاغی به صنعت ریلی توجه ویژه داشته اند، به‌ویژه در بندهای ۲۴ و ۲۵ برنامه ششم توسعه، به صراحت اولویت بخشی به صنعت ریلی و وصل شدن ریل به مبادی اقتصادی بار را مورد تاکید قرار داده‌اند.

وی با بیان این‌که در برنامه هفتم توسعه نیز رهبر معظم انقلاب توجه ویژه‌ای به موضوع حمل‌ونقل داشته‌اند، افزود: حاکمیت جمهوری اسلامی ایران به طور قاطع، به دنبال توسعه بخش‌های زیرساختی کشور است اما در اجرا این امر بطور کامل محقق نشده است. متاسفانه بسیاری از قوانین به دلایل مختلف و نیز بوروکراسی اداری آن گونه که باید، اجرا نمی شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع راه آهن در ادامه با بیان این‌که به‌دلیل عدم پشتیبانی لازم و به‌موقع در تامین منابع با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنیم، افزود: سال گذشته راه‌آهن‌ کشور ۲۶۰۰ میلیارد تومان در بخش مسافری زیان دید، در حالی که تنها ۱۹۰ میلیارد تومان یارانه زیان مسافری برای راه آهن در نظر گرفته شده است.

طالبی با بیان اینکه میزان سرمایه‌گذاری در حوزه لجستیک و زیرساخت در کشور قابل قبول نیست، گفت: استاندارد جهانی سرمایه‌گذاری در حوزه لجستیک ۱۶ درصد است در حالیکه هزینه‌های کشور در این رابطه حدود ۸.۵ درصد است و این بیانگر پایین بودن میزان سرمایه‌گذاری در این بخش است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=16027

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.