آوین ویژه»

مهلت ثبت نام در جذب اعضای هیئت علمی تا ۱۵ بهمن ماه تمدید شد تمرکز بر «ظرفیت تمدنی لرستان» اولویت دولت در توسعه فرهنگی و هنری است شرط ترامپ برای توافق با چین «نظامی»از هوش خود برای تطبیق داستان‌ها با اصول اسلامی استفاده کرد نام حضرت زهرا (س) در آسمان چیست؟ جابه‌جایی سالانه ۵ میلیون تن مواد معدنی با خط ریلی بافق کاهش ۲۰تا۸۰ درصدی فعالیت شرکت‌های فولادی در شش ماهه نخست سال/ بلای ناترازی انرژی بر جان فولادسازان ورود هیئت دیپلماتیک روسیه به اقامتگاه سرکنسول آمریکا در استانبول استعفای مدیرعامل هواپیمایی آسمان روزهای ممنوعه برای روزه کدامند؟ دانشگاه علم و صنعت امسال ترم تابستان ندارد روابط آب و جمعیت کشور تعریف شود بارش برف و نمکپاشی جاده شهرستان آشتیان یارنه نقدی دهک های ۴ تا ۹ قابل برداشت شد افزایش 36.5 درصدی قیمت بیمه شخص ثالث در سال 1404 تایید شد یک لرستانی در میان ۲۰ نامزد نهایی نهمین جشنواره فجر صنایع‌دستی راهپیمایی باشکوه پیروزی انقلاب اسلامی در «کارگیل» هند+ فیلم آغاز محاسبات دستمزد ۱۴۰۴ | کارفرمای بزرگ سر میز مذاکرات نشست

0

نظارت بهداشتی و شرعی در عید قربان توسط ۲۴ اکیپ دامپزشکی بوشهر

  • کد خبر : 115562
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
نظارت بهداشتی و شرعی در عید قربان توسط ۲۴ اکیپ دامپزشکی بوشهر

بوشهر- مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر از آمادگی دامپزشکی استان با ۳۴ اکیپ به منظور نظارت بهداشتی و شرعی در روز عید قربان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تنگستانی مکان صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دامپزشکی به صورت ویژه نسبت به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی مردم اقدام می‌کند اظهار کرد: در این راستا مجموعه دامپزشکی استان بوشهر تمهیدات ویژه‌ای برای برگزاری مراسم عید قربان در نظر گرفته است.

وی از تجهیز و ساماندهی اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد و بیان کرد: در همین راستا ۳۴ اکیپ شامل ۱۳ اکیپ ثابت و ۲۱ اکیپ سیار با حضور ۱۰ دکتر دامپزشک، ۳۰ بازرس بهداشت گوشت و ۱۰ ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه‌ها و نقاط تعیین شده در شهرستان‌ها برای ذبح دام مستقر شده و خدمات خود را رایگان ارائه می‌دهند.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر با اشاره به اینکه تیم‌های دامپزشکی از صبح روز در عید سعید قربان فعال هستند خاطرنشان کرد: ذبح دام قربانی در منازل و معابر ممنوع است.

وی ادامه داد: تقاضا می‌شود برای جلوگیری از انتشار بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه می‌شود دام‌های قربانی خود را در کشتارگاه و یا مکان‌های تعیین شده در شهرستان‌ها تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح کنند.

تنگستانی مکان با تاکید بر این نکته که گوشت تهیه شده ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند گفت: با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچالی خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو از بین می‌رود و همچنین توصیه می‌شود در هنگام آماده‌سازی و قطعه بندی گوشت حتماً از دستکش استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115562

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.