آوین ویژه»

زارع: بود و نبود مجلس در این مملکت کار خاصی ندارد عضویت ناظر ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا؛ فرصت‌ها و پیامدها مقصد بعدی آقای گل لیگ مشخص شد نامه ستاد حقوق بشر ایران به سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل مهلت ثبت‌نام ارشد بدون کنکور دانشگاه شریف تمدید شد تقویت اقتصاد حمل و نقل ریلی، صنایع مرتبط را از رکود خارج می‌کند میزان پرداخت عیدی و پاداش آخر سال کارگران اعلام شد بهبود زیرساخت‌های انرژی و مدیریت مصرف با انجام گازرسانی به فرودگاه ایرانشهر کالاس:جایگزینی برای راه‌حل دیپلماتیک در موضوع هسته‌ای ایران وجود ندارد زمان عرضه‌ی گوشی vivo X200 FE در هند مشخص شد ورود کامیون‌های حامل کمک به غزه انصارالله یمن پیشنهاد مذاکره آمریکا را رد کرد گروه قند و شکر پیشتاز معاملات خرد فرابورس لیگ برتر والیبال؛ شهرداری ارومیه – پیکان روضه‌خوانی سنتی در خانه زرگرباشی اصفهان نظر نهایی وزیر درباره حقوق ۱۴۰۴ کارگران اعلام شد قیمت خرید تضمینی چغندر افزایش یافت ساکت الهامی عذرخواهی کرد

0

نظارت بهداشتی و شرعی در عید قربان توسط ۲۴ اکیپ دامپزشکی بوشهر

  • کد خبر : 115562
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
نظارت بهداشتی و شرعی در عید قربان توسط ۲۴ اکیپ دامپزشکی بوشهر

بوشهر- مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر از آمادگی دامپزشکی استان با ۳۴ اکیپ به منظور نظارت بهداشتی و شرعی در روز عید قربان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تنگستانی مکان صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دامپزشکی به صورت ویژه نسبت به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی مردم اقدام می‌کند اظهار کرد: در این راستا مجموعه دامپزشکی استان بوشهر تمهیدات ویژه‌ای برای برگزاری مراسم عید قربان در نظر گرفته است.

وی از تجهیز و ساماندهی اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد و بیان کرد: در همین راستا ۳۴ اکیپ شامل ۱۳ اکیپ ثابت و ۲۱ اکیپ سیار با حضور ۱۰ دکتر دامپزشک، ۳۰ بازرس بهداشت گوشت و ۱۰ ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه‌ها و نقاط تعیین شده در شهرستان‌ها برای ذبح دام مستقر شده و خدمات خود را رایگان ارائه می‌دهند.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر با اشاره به اینکه تیم‌های دامپزشکی از صبح روز در عید سعید قربان فعال هستند خاطرنشان کرد: ذبح دام قربانی در منازل و معابر ممنوع است.

وی ادامه داد: تقاضا می‌شود برای جلوگیری از انتشار بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه می‌شود دام‌های قربانی خود را در کشتارگاه و یا مکان‌های تعیین شده در شهرستان‌ها تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح کنند.

تنگستانی مکان با تاکید بر این نکته که گوشت تهیه شده ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند گفت: با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچالی خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو از بین می‌رود و همچنین توصیه می‌شود در هنگام آماده‌سازی و قطعه بندی گوشت حتماً از دستکش استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115562

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.