آوین ویژه»

واکنش عربستان به مذاکرات ایران و آمریکا روایت کی‌یف و کاخ سفید از گفتگوی «خصوصی و کوتاه» ترامپ و زلنسکی فرصت انتخاب رشته در پنجاه‌ودومین آزمون دستیاری ۷ تیرماه پایان می یابد اختلال جی‌پی‌اس‌ کی برطرف می‌شود؟ / پاسخ ستار هاشمی نرخ کرایه جدید تاکسی‌ها در تهران چقدر است؟ خلیج گرگان در حال نابودی است شهرک دامشهر قم باید به قطبی اقتصادی و درآمد زا تبدیل شود عملیات ترکیبی مبارزان قسام علیه نظامیان صهیونیست واریز سود به حساب ۳۷۲ هزار سهام‌دار آذربایجان غربی با کمبود نیرو در دستگاه قضا مواجه است افزایش ۱۰درصدی کشفیات سرقت در رباط کریم انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان به شمال شرق خراسان رضوی کانون‌های علمی در مدارس علمیه احیا شود مالک اینستاگرام با لباسی از طراح ایرانی سال نو را تبریک گفت سواحل و فراساحل جنوبی استان بوشهر مواج است ترامپ: الحاق گرینلند به آمریکا به نفع مردم آن است این فرش نفیس ایرانی چشم رهبر انقلاب را گرفت +‌ عکس جنجال در پرداخت وام ازدواج به جوانان | بانک مرکزی پاسخ انتقادات را داد

0

هشدار مدیرعامل زیرساخت: ادامه فیلترینگ، اکوسیستم دیجیتال کشور را نابود می‌کند / آمادگی رفع محدودیت‌های اینترنتی را داریم

  • کد خبر : 71049
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۸
هشدار مدیرعامل زیرساخت: ادامه فیلترینگ، اکوسیستم دیجیتال کشور را نابود می‌کند / آمادگی رفع محدودیت‌های اینترنتی را داریم

بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، تأکید کرد که فیلترینگ نباید تأثیر منفی بر کیفیت اینترنت داشته باشد و سخنان او درباره «ارتقای تجهیزات» به معنای «تشدید فیلترینگ» نیست. او همچنین اعلام کرد که شرکت ارتباطات زیرساخت آمادگی کامل برای رفع محدودیت‌ها را دارد و هشدار داد که ادامه فیلترینگ می‌تواند به نابودی اکوسیستم دیجیتال کشور منجر شود.

نگار علی- گفت‌وگوی سیتنا با مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت و معاون وزیر ارتباطات، بازتاب گسترده‌ای داشت. بهزاد اکبری در این مصاحبه اظهار داشت: «اعمال فیلترینگ روی ترافیک رمزنگاری‌شده می‌تواند منجر به بروز مثبت کاذب (False Positive) شود، به این معنا که ممکن است سایت‌هایی غیر از هدف اصلی نیز به اشتباه فیلتر شوند یا دچار اختلال شوند. به اعتقاد من، سیاست‌های فیلترینگ نباید بر کیفیت سرویس کاربران تأثیر منفی بگذارد. از این رو، سازندگان تجهیزات باید کیفیت محصولات خود را ارتقا دهند تا کمترین اختلال در خدمات کاربران ایجاد شود.»

واکنش‌ها به مصاحبه و شفاف‌سازی مواضع اکبری

این بخش از مصاحبه واکنش‌های متعددی را به دنبال داشت و برخی رسانه‌ها آن را به‌عنوان تاکید بر ضرورت تقویت فیلترینگ تفسیر کردند، اما اکبری، به صراحت، این برداشت را رد کرد. وی در پاسخ سوال «خبرآنلاین»، درباره این شائبه گفت: «انتشار چنین برداشتی ناشی از شیطنت برخی رسانه‌ها بوده که بخشی از صحبت‌های مرا از متن اصلی مصاحبه جدا کرده‌اند و به‌گونه‌ای دیگر انعکاس داده‌اند. موضع من در تمامی مصاحبه‌های قبلی هم مشخص است و همواره بر ضرورت تلاش برای کاهش محدودیت‌های اینترنتی تأکید داشته و دارم.»

تأثیر فیلترینگ بر کیفیت اینترنت

اکبری تأکید کرد که حتی در صورت وجود فیلترینگ، نباید این مسئله کیفیت اینترنت کاربران را تحت تأثیر قرار دهد. وی در این خصوص افزود: «هدف من از اشاره به ارتقای تجهیزات، بهبود کیفیت شبکه و جلوگیری از اختلالات ناخواسته است، نه تقویت سیستم فیلترینگ. این گفته به‌هیچ‌وجه به معنای حمایت از افزایش محدودیت‌های اینترنتی نیست.»

آمادگی برای رفع محدودیت‌های اینترنتی

معاون وزیر ارتباطات در پاسخ به پرسشی درباره آمادگی زیرساخت‌های کشور برای رفع فیلترینگ اظهار داشت: «در سال‌های اخیر، به دلیل مشکلات ناشی از فیلترینگ برای کسب‌وکارها و درآمد اپراتورها، توسعه شبکه در برخی لایه‌ها به‌کندی پیش رفته است. بااین‌حال، این موضوع به معنای عدم آمادگی زیرساخت‌ها برای رفع محدودیت‌ها نیست. در صورت تصمیم‌گیری برای کاهش محدودیت‌ها، شرکت ارتباطات زیرساخت آمادگی لازم را برای اجرایی کردن آن دارد.»

هشدار درباره پیامدهای ادامه فیلترینگ

اکبری در پایان، درباره تأثیرات تداوم فیلترینگ بر شبکه و اقتصاد دیجیتال کشور هشدار داد و گفت: «ادامه فیلترینگ می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری به شبکه وارد کند. درصورتی‌که این روند ادامه یابد، کل اکوسیستم دیجیتال کشور دچار بحران و نابودی خواهد شد.»

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=71049

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.