آوین ویژه»

السیسی: کوچاندن فلسطینیان ظلمی است که ما در آن شرکت نخواهیم کرد واریز مبلغ نجومی به خزانه دولت از جیب های خالی مردم واریز حقوق بازنشستگان براساس حروف الفبا | مبلغ متناسب‌سازی در فیش حقوقی درج شد زلنسکی در آستانه تسلیم شدن در برابر طمع ورزی ترامپ چگونه از تاریخچه دریافت سود سهام عدالت خود مطلع شویم؟ یک میلیارد و ۵۲ میلیون دلار کالا از مرز مهران صادر شد تفاهمنامه همکاری حقوقی بین ایران و روسیه امضا شد ضریب نفوذ بیمه در لرستان پایین‌تر از میانگین کشوری است رقابت پرتنش مدیرعامل ایرانی اوبر و ایلان ماسک! جریمه ۶۷۰ فروشگاه و مغازه دارای برق غیر مجاز در کرمانشاه علی دایی در فوتبال ایران باید مربی باشد، نه مدیر! / حرف‌های جدید دبیر ترامپ: پیروزی تاریخی به دست آوردیم افزایش ۱۵ درصدی پروازهای فرودگاه بندرعباس برگزاری مراسم سید مقاومت در شفت حمله گسترده پهپادی حزب الله به اراضی اشغالی پیام تند ترامپ به نتانیاهو درباره خاورمیانه فرماندار بهارستان: حضور حداکثری مردم در روز قدس نظام را بیمه می‌کند ۳ اقدام فوری برای جلوگیری از حذف یارانه نقدی

2

معجزه یک قطره ‌الکل

  • کد خبر : 71339
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
معجزه یک قطره ‌الکل

مهندسان دانشگاه مک‌کواری استرالیا، پیشگام روش جدیدی در تولید نانوحسگرها هستند که به شکل قابل توجهی از کربن فشرده کمتری استفاده کرده و با هزینه‌های کمتر، کارایی و تطبیق‌پذیری را افزایش داده و فرآیند ارزشمند این بخش جهانی را چند تریلیون دلار بهبود می‌بخشد.

به گزارش خبرآنلاین، اعضای این تیم به جای فرآیند معمولی که شامل حرارت دادن مواد تا رسیدن به دمایی بالاست، از شیوه جدیدی استفاده می‌کنند و روی هر حسگر یک قطره اتانول می‌ریزند. نتایج این تحقیق اخیرا در مجله Advanced Functional Materials منتشر شده است.

نوشین نصیری، سرپرست آزمایشگاه نانوتکنولوژی در دانشکده مهندسی دانشگاه مک‌کواری در این باره گفته:« نانوحسگرها معمولا از میلیاردها نانوذره تشکیل شده‌اند که روی سطح حسگر کوچکی قرار می‌گیرند. ولی بیشتر این حسگرها در ابتدا که ساخته می‌شوند، کار نمی‌کنند.»

نانوذرات با پیوندهای طبیعی ضعیفی خود را به یکدیگر متصل کرده و در شبکه‌ای جمع می‌شوند که ممکن است آنقدر فاصله و شکاف بین نانوذرات وجود داشته باشد که مانع از ارسال سیگنال‌های الکتریکی شود و در این شرایط حسگر کار نخواهد کرد.

nanoparticle.jpg

روند عملکرد نانوحسگرها چگونه است؟

نانوحسگرها نسبت سطح به حجم عظیمی دارند که از لایه‌هایی از نانوذرات تشکیل شده‌اند و آنها را نسبت به ماده‌ای که برای شناسایی طراحی شده‌اند، بسیار حساس می‌کند. اما اکثر نانوحسگرها زمانی به شکل موثر کار خواهند کرد که در یک فرآیند زمانبر و پرانرژی ۱۲ ساعته قرار بگیرند که با استفاده از دمای بالا آنها را برای همجوشی لایه‌های نانوذرات گرم می‌کند و در این شرایط کانال‌هایی ایجاد می‌شود که به الکترون‌ها اجازه عبور از لایه‌ها را می‌دهد تا بدین ترتیب حسگرها کار کنند.

در «تکنیکی جدید که به صورت تصادفی کشف شد» بیشتر درباره این نوآوری بخوانید. 

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=71339

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.